Make Up For Ever Uplight Face Luminizer Gel

Lassan alakul az arcfény gyűjteményem. “Hivatalos” arcfényt ugyanúgy használok erre a célra, mint varázsporokat, pigmenteket vagy ragyogó púdert. Éppen azt, ami legjobban illik a hangulatomhoz, meg persze a sminkhez. Alapozóba inkább porokat szoktam keverni, mert a folyékony arcfények hígítják az alapozót, az pedig valami olyasmi, amit én nem szeretnék.

A Make Up For Ever Uplight Luminizer Gel kollekciója azonban a gyűjteményem ellenére olyan, hogy azonnal lecsapnék rá. Mindre. Szerintem ez a kollekció lesz a válasz a legtöbb sminkimádó álmaira. Az év végtől kapható. Itthon nem tudom, hogy mikortól.

mufe1

A zselék háromféle finisben készülnek:

 • Dewy (harmatos, nedves, ragyogó)
 • Pearl (gyöngyházas)
 • Sparkling (tündöklő)

mufe1_2

A választék összesen nyolc pumpás csodát takar:

mufe3mufe4mufe5mufe6

0 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

19 hozzászólás

 1. Nálunk lehet kapni MUFE-t? *_* O___o

 2. Jaj, de gyönyörű! Nekem ilyen kell!!! Ha sosem használom, akkor is. :)

 3. Nálunk van a Müllerben.

  • Már most? Elvileg csak az ünnepek után jelenik meg.

  • El kell kezdenem gyűjtögetni pár MUFE cuccra. Már rég szeretnék pár dolgot tőlük.:)

 4. Müllerben még sosem voltam, de azt mondják drága. :(( *_*

  • Én mindenről azt hallom, hogy drága.:)
   Személy szerint szeretem a Müllert, vásároltam is már náluk, csak ahhoz vagy sokat kellett utaznom, vagy meg kellett kérnem egy ismerőst. A MUFE meg alapból is nagyon drága.:(

 5. Már van A Corvin Plázában is Müller, állítólag. Igazából attól félek, hogy tényleg nagyon drága lesz a MUFE, mert az NYX termékekre is nagyon sokat ráraknak. Átszámítva egy MUFE szemhéjfesték utántöltő olyan 3500-3600 forint, a MAC 3200...

  • Igen, hallottam, de nem voltam még ott. Tényleg kell gyűjtenem még, mert inkább primerek érdekelnek, meg korrektor...

  • Illetve érdekelne más is, csak kénytelen vagyok szűkíteni a kört.:D

 6. Igazából én úgy döntöttem, hogy nekem minden kell, így csak a sorrend változik.
  :D Sosem tudok dönteni sajnos. Inkább spóroljak és vegyek valami drágábbat, vagy vegyek olyat, ami kicsit olcsóbb, de mondjuk vehetek belőle hármat?! Á, a döntések nem nekem valók - ilyen téren. Melyik korrektor? Az ötös? Amúgs majd ha veszel primereket írsz róluk véleményt? Mert valahogy a MUFE olyan mostohagyereke az internetnek. :(

  • Persze, hogy írok róla majd, ha végre a mancsaim közé kaphatom.:) De a videókban is tuti, hogy használni fogom.:PPP

 7. Úgy értettem a márka van a Müllerben:) Maga a termék nem tudom van-e, nem fájdítom feleslegesen a szívem, inkább a közelébe sem megyek. Alapjáraton szerintem is drága a Müller, viszont gyakran vannak jó leárazások. Dekorkozmetikai termékeket is olcsón meg lehet kapni menő márkákból is, meg sokszor pakolják ki a kifutó termékeket -20 - 40%-os áron. Nem tudom ti is észrevettétek-e, de mostanában a Max Factor cuccok vannak leárazva mindenhol, szinte az ember után akarják dobni

  • A márkáról tudtam, hogy van a Müllerben. De csak pénzzel merek bemenni.:))

 8. Sokan nem vesznek Max Factort - én sem -, mert állatokon tesztel. Persze, lehet nem ezért van, csak eszembe jutott.

  • Mara nem hiszem, hogy ez az oka, mert a legtöbb drogériás márka állatokon tesztelt: L'Oreal, Maybelline, Rimmel... mégis fogynak. És sajnálom, hogy tesztelnek állatokon, mert én emiatt nem veszek tőlük spirált, pedig annyira jók. Amiket tesztre kaptam, azokat mind imádtam.

 9. Jó, ez csak egy kósza ötlet volt. :D :$

 10. Én most szomorú vagyok..:D Ma voltam a Corvinos Müllerben...és nem volt ez a márka...:D Hol próbálkozzak? Vagy mi történt, nem is volt ott?

  • Az a baj, hogy nekem is az a Müller van a legközelebb, és ott nincs Make Up For Ever.:( Már gondoltam rá, hogy csak emiatt kimegyek már egyszer a ferihegyi Müllerbe. De most írtam nekik. Amint kapok választ írok.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *