Egyszerű és nőies hajak nyárra

Teljesen véletlenül akadtam Lilith csatornájára, de mindig nagyon hálás leszek érte. Gyönyörű hajakat kreál gyorsan, könnyen, egyszerűen elérhető eszközökkel. Csak ámultam.

Először is szükségem lesz egy gumis hajpántra, mert eddig mindig a kemény hajpántokat részesítettem előnyben, így nincs ilyenem. Pedig ha lenne, én is kreálhatnák pár perc alatt ilyen laza, feltűzött frizurát. Tisztában vagyok vele, hogy hogy ehhez kell egy jó alaphaj. Szép szárítás, lágy hullámok, de sebaj. Azt gondolom, hogy a végeredmény még így is gyors marad, és megéri. Ráadásul még az én alig vállig érő hajamból is könnyen el tudom készíteni.

A második videó frizurája egy fokkal bonyolultabb, ami viszont még mindig nem jelenti, hogy nehéz dolgunk lenne. A kiinduló haj hullámos, amit hátra kell fogni. A haj csavargatása, aztán visszahúzása bájosan rendezetlen hatást eredményez. Egyszerűen imádom.

Idővel pedig kénytelen leszek becsatolható hajat vásárolni (többek közt) a harmadik videón látható frizurához. Csak előbb megvárom, amíg kiderül, milyen színű lesz a hajam, mert folyton megvicceljük egymást. Akinek esetleg van becsatolható haja, tudna pár tanácsot adni? Hol nézzek körül? És persze a videók:

1. Trendy, görög istennő (micsoda kombináció:)) frizura közepesen hosszú hajból:

 

2. Alkalmi, feltűzött, hullámos haj szintén középhosszú hajhoz:

 

3. Egyenes, hosszú, stílusos lófarok:

0 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

14 hozzászólás

 1. Szia!
  Nekem sajnos még nincsen póthajam,így nem tudok véleményezni róla,de tudok két külföldi oldalt,ahonnan tudsz rendelni,nézz szét,hátha.Ha veszel ilyen felcsatolható hajat,tesztet mindenképp kérünk róla:-)))

  • Szia Katalin! Ha veszek, biztosan írok óla.:)) Már egy ideje szemezgetek vele, csak most elég bizonytalan, hogy milyen lesz a hajszínem. Még mindig nem az igazi. Meg persze gyűjteni is kell rá.:D Köszönöm a linket is.:)

 2. Jah a linkek: http://glamouricious.com
  http://foxylocksextensions.com

 3. á, ilyenkor sajnálom kicsit, hogy levágattam a hajam, aztán mindig rájövök, hogy tökmindegy, mert ha hosszú, akkor meg túl göndör ahhoz, hogy formázni lehessen.

 4. de az a barna hajszín, amivel láttalak nagyon jól áll, milyet szeretnél?

  • jikka, pedig neked iszonyú jól áll az a rövid haj.:) Most is világosabb már a hajam, de alapvetően barnás-vöröses-szőke szeretnék lenni. Eddig még nem jött össze.:D

 5. köszi, szeretem is, nincs is vele sok macera, csak a háromheti fodrász (a göndör haj hátránya), de időről időre megunom, olyankor megnövesztem (volt már hátközépig érő is), aztán mindig visszatérek az extra rövidhez, ez az én hajam :-)
  azt a barnás-vöröses-szőkét megnézném, egyelőre nem látlak így magam előtt, de el tudom képzelni, hogy jó lesz.

 6. Nemtudtok javasolni olyan magyar oldalt ahol lehet venni ilyen csattos pothajat, olson??? elöre is köszönöm!

 7. Hosszúhajra is lehetnének tippek:) valahol... valaki tud esetleg? Köszönöm szép napot!:)

  • Szia Era! A csajszinak sok hosszú hajas videója is van.:) Az oldalon a haj kategóriában is találsz még hosszú hajra javaslatokat.:)

 8. Sziasztok! Érdemes szétnézni a parokashop.hu oldalán póthajakért! Elég nagy választékkal rendelkeznek... Lehet variálni :)

  • Szia Letti! Köszönöm szépen a linket.:) Kijavítottam, mert hosszú ó-val nem működött, de röviddel igen.

 9. Szia! Nem linkként írtam,hanem javaslatként, egyébként ott lett volna a "www." is :) Csupán az érthetőség kedvéért írtam magyarul :)
  Már többször vásároltam tőlük, és egészen biztos, hogy még fogok!
  Kellemes időtöltést és jó böngészést Nektek!

  • én meg csak simán bemásoltam a böngészőbe.:) Szinte sosem www-zek. Ezért nem működött. Köszönöm szépen a javaslatot.:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *