Körülbelül két hónapja keresett meg a L’Oréal Paris, hogy van egy új kezdeményezésük, és lenne-e kedvem részt venni benne. Nem csak sminkről, de hajápolásról és bőrápolásról is szól a dolog, bevonnak egy stylistot is (sőt még egy csomó izgalmas dolog készül, de nem lőhetek le mindent előre:)). Nagyon tetszett az elképzelésük, az ahogy a mai nőt látják, és persze az is, hogy megmaradhatok függetlennek, és a sminkkelt is szabadon csinálhatom tovább, ezért igent mondtam az együttműködésre.

Talán már van aki látta, hogy felkerültem a L’Oréal facebook oldalán a szakértők közé. Hamarosan rendszeresen jelennek majd meg ott cikkek tőlem, valamit  élő sminktanácsadás is lesz, ahol én válaszolok a kérdésekre. (Máskor is lehet kérdezni, csak akkor biztosan azonnal kaptok választ.) És még egy csomó meglepetésre is számíthattok hamarosan.

Nekem korábban alig volt tapasztalatom a L’Oréal termékeivel, ezért ezalatt a két hónap alatt folyamatosan teszteltem őket és tanultam, megismertem, kísérleteztem, hogy a lehető legjobb és legalaposabb választ tudjam adni a kérdésekre, illetve olyan tippeket és kombinációkat mutathassak nektek, amikre talán nem is gondoltatok.:) Persze itt is gyakrabban találkozhattok majd a L’Oréal termékeivel, hiszen rengeteg szuper cuccom van tőlük, amiket szívesen használok, ráadásul iszonyú sok inspirációt és információt is kapok melléjük.:)

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Hírek

4 hozzászólás

 1. ella

  2011-07-21 at 19:21

  Ajj, gratulálok:) jó hír:))

  Válasz

 2. bettynova

  2011-07-21 at 19:25

  De menő Viki!!! Nagyon-nagy gratula!!!!

  Válasz

 3. jikka

  2011-07-21 at 19:44

  nahát, gratula 🙂

  Válasz

 4. sminkkel

  2011-07-22 at 00:32

  Köszönöm szépen mindenkinek.:)))

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Arany és burgundi élettelien, egyszerűen és letisztultan, lépésről-lépésre

Most valami igazán életteli, nőies és buja kombinációra vágytam, ugyanakkor nem akartam tú…