Kifehéríti a fogkrém a sárga körmöt?

fogkremf

[dropcap1 variation=”yellow”]N[/dropcap1]emrég egy szépségápolási portálon olvastam azt a tippet, hogy  lakktól elszíneződött köröm fehérítésére a fogkrém az egyik legjobb megoldás. Belegondoltam, és logikusnak is tűnt. Így aztán elraktároztam az információt az agyamban rosszabb időkre. Mivel ritkán használok alapozólakkot, ellenben szeretem az erőteljes színű lakkokat, hamarosan el is jött az alkaom, hogy kipróbálhassam.

A fogkrémek

Először a jól bevált Himalaya Herbals fogkrémemet fogtam be a feladatra (aftám azóta sincs:)). Nem sokat javított a körmöm színén. Ezután a Colgate Total Advanced Fresh fogkrémmel próbálkoztam. Ez sem hozott igazán látványos eredményt.

Végül gondoltam egyet, és a szódabikarbónát is kipróbáltam. Ez javított a legtöbbet az elszíneződött körmömön. Szinte teljesen visszakaptam a rózsaszín körömágyaimat. (Amúgy sötét volt a lakk, és emiatt hullalilák lettek a körmeim lemosás után.)

Szódabikarbóna

Tudom, hogy vannak céltermékek, illetve az elszíneződés megelőzhető, de azért megért egy próbát, hogy mit tegyek, ha gyorssegélyre van szükség.

0 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *