A kedvenc körömlakklemosóm

koromlakklemoso

[dropcap1 variation=”hotpink”]Ha[/dropcap1] valaki korábban azt mondja nekem, hogy lesz kedvenc körömlakklemosóm, akkor valószínűleg mosolygok rajta. Voltak már egész jó körömlakklemosóim, ahogy kifejezetten rosszak is, de sohasem voltam annyira jóban egyikkel sem, hogy ragaszkodtam volna hozzá. Legalábbis eddig.

Két essence körömlakklemosót is kaptunk tesztelésre, és mivel az enyém éppen kifogyóban volt rá is vettem magam az egyikre. Nem számítottam semmi különösre. Pláne, mert acetonmentes, és körömkímélős verzióról van szó, ami ritkán szokott hatékonynak bizonyulni.

[image_frame style=”framed_shadow” align=”left”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2012/04/lemoso2.jpg[/image_frame]

Essence körömerősítős körömlakklemosó

Gyors, hatékony és körömkímélő egyben

Meglepődtem, hogy szinte egy húzásra levitte a lakkot. (Nem sötét szín volt, hanem két rétegnyi pasztell és alap.) A körmöm egyáltalán nem lett száraz, épp ellenkezőleg, egészségesnek tűnt. Nagyon puha, törékeny körmeim vannak. Nem várom azt egy körömlakklemosótól, hogy majd attól megerősödnek, de már az is nagy dolog, hogy nem gyengítette tovább őket. Az illata erős, gyümölcsös és higítós.

A lábaimon éppen bordó alaplakk volt, két rétegnyi, sűrű, pink csillámmal. Azért azzal már jobban meggyűlt a baja, de áztatás nélkül is viszonylag gyorsan sikerült megszabadulnom a színtől, ami óriási teljesítmény. És a lábaim sem néztek ki úgy, mintha vérben tapicskoltam volna. Három vattakorong kellett hozzá.

Az egyetlen bajom vele a nyílása. A legtöbb körömlakklemosó flakonjának nyílásában van egy szűkítő, nos ebben a lemosóban nincs, ellenben a nyílása széles, így vigyázni kell vele, hogy ne ömöljön ki a lemosó. A kupakot azonnal vissza kell rá tenni, különben sok elpárolog belőle. Ennek a nyílásnak egyetlen előnye azért van, könnyen belelógathatunk egy vattapálcikát, amivel a korrekciókat és a hibákat egyszerűen javíthatjuk.

150 ml. Az ára 499 Ft.

Értékelte: László Viktória: 5.0 csillag
*****

A hidratáló verziót Blanka próbálta ki. Íme az ő véleménye:

Essence hidratáló körömlakklemosó

[image_frame style=”framed_shadow” align=”right”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2012/04/lemoso3.jpg[/image_frame]

Erősen hatékony körömlakk lemosó, mindenféle körömlakkot eltávolít, anélkül, hogy kiszárítaná a köröm felületét, vagy a felhámot. Kókuszos és Papaya illatú. Nagyon szépen eltávolítja a körömlakkot,nem kell sokat időzni vele, percek alatt megvan:) Személy szerint, nekem ez a legmegfelelőbb körömlakk lemosó, mivel mindig rohanásban vagyok, ezzel pedig olyan gyorsan elkészül. Mondhatni ez lett a kedvencem:):)

Értékelte: Blanka: 5.0 csillag
*****

0 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *