Barbie-power életérzés, hologram dizájn

holof

[dropcap1 variation=”purple”]E[/dropcap1]lső pillanattól kezdve a kislányos retro érzés fogott el. Nagy divat volt régen a mindenféle hologramos kép. Nekem egy szem volt, ami nyitotta, csukta pilláit. A körömlakk ilyesmit nem ígér, mégis bája van. Sajnos nem bírtam kivárni a  verőfényes napsütéses időt, így a hologram sokáig elmaradt. Mert kell a napsütés, egyébként sajnos simán glitter.
Az üveg maga a szokásos egyszerűség, a célnak megfelel, bár a felirat lehetne egyértelmű, a nagy G betűből nem mindenki következtet a glitter szóra, többek között én sem, így nehéz rátalálni.
Az ecset megfelelően puha és hosszú, szépen lehet használni. Nagy pirospont, mert nem csíkoz, és nagyon hamar szárad. Lemosni könnyű, nem kell órákig vakarni a csillám miatt. Én két rétegben kentem fel, így kisebb házimunkákkal az ötödik napon kellett lemosni, addigra a körömvégeken már eléggé lekopott.
A színe megosztotta az embereket, a Barbie-power életérzés azért általános volt, és kell legalább két réteg a 3D hologram eléréséhez. Akkor viszont napsütésben lehet nézegetni egész nap.

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”480″ width=”640″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2012/05/holo1.jpg[/image_frame]

Fényképezni sajnos nehéz, a rosszabb minőségű fénykép a hatás kedvéért. 🙂
Viszont az ára már meglepő. A mindössze 9 ml-es lakk 3000-3200 Ft, ami kicsit sok ilyen kevés mennyiségért. Viszont aki szereti a csillogást, annak kötelező.

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”480″ width=”640″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2012/05/holo2.jpg[/image_frame]

Glitter Gal Sötét lila 3D Holografikus körömlakk

Barbie-power életérzés, hologram dizájn

Értékelte: Sárándi Petra: 4.0 csillag
****

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”480″ width=”640″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2012/05/holo3.jpg[/image_frame]

A körömlakkot a Körömlakk Webáruháztól kaptuk tesztelésre.

0 I like it
0 I don't like it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *