Halloween smink: a holló

hollo_f

[dropcap1 variation=”deepblue”]N[/dropcap1]ekem mindig elképesztő, amit goldiestarling alkot. Ez művészet. Gyönyörű, elbűvölő, varázslattal teli művészet. Úgy meghozta a kedvem ahhoz, hogy halloweenkor hollónak öltözzek, pedig általában nekem ez túl sötét, túl sok lenne. De ő megtalálta azokat a pontokat, amiktől elkezdtem azonosulni, és beszippantott az egész. Ti minek szeretnétek öltözni, ha teljesen szabadon felhasználhatnátok bármit?

0 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

4 hozzászólás

  1. ó, én a halál lennék, tuti (bár nem járok beöltözős partykra - sem, így nem leszek), de nem az az elcsépelt, hanem olyan, mint a hetedik pecsétben volt, ami igazából semmi különös, de baromi hatásos szerintem.
    aztán persze lehet hogy csak annak, aki látta a filmet. :-)
    [img]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2012/10/seventh.jpg[/img]

    • Tényleg ütős.:)) Szuper választás.:)

  2. Egy csomót számít a kosztüm az ilyen sminkeknél, anélkül szerintem gyengus volna az egész koncepció. :)

    • De ez szinte mindegyik halloween sminkre igaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *