Mostanában nagyon meg vagyok lőve fotózásilag, mert eddig ezt az ajtóban ejtettem meg, de most nem nagyon bővelkedünk napfényben, ami azért a jó képhez pillanatnyilag elengedhetetlen. Már írtam a Jézuskának, hogy segítsen ez ügyben. Nem sok napfényt kértem (szeretem a telet amúgy), hanem megfelelő világítást, hogy akkor és ott fotózzak, amikor csak akarok. Le sem tagadhatom, hogy a fogyasztói társadalom gyermeke vagyok. Ezt a szemfestést is csak így tudtam gyorsan lefotózni, de mivel az instás visszajelzések szerint sokaknak bejön, ezért jöjjön. Élőben egyáltalán nem tűnt elkenődöttnek a farok vége, de nem akartam ilyen szinten belenyúlni a képekbe:

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”610″ width=”610″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2012/11/csukott.jpg[/image_frame]

Alapnak egy jeges rózsaszín, krémes festéket választottam (Max Factor – Masterpiece – Icicle Rose). Tettem belőle a szemem sarkába és az alsó pillák alá is. Ezután elővettem az egyik régi, Chanel szemceruzámat. Mivel már nagyon kicsi, ezért nem tudom a nevét. Egy sötétszürkés-lilás színről beszélünk, amiben mikrocsillámok vannak. A csillámok nem látszanak, inkább csak egy kis fényt adnak a színnek. Felrajzoltam a sötét részek formáját vele, kihúztam az alsó és felső vízvonalat (nem nagyon fogja meg őket), majd egy nagyon hasonló színű szemhéjpúderrel fixáltam, amihez az IsaDora paradox palettájának jobb alsó festékét használtam.

Ami ezek után történt, sajnos megint nem igazán köszön vissza a képekről, élőben sokkal jobban érvényesült. Az Inglot 75-ös lila tussal húztam vonalat a pillák tövéhez, amit kifelé szintén elvastagítottam. Kicsit elsatíroztam a szélét, hogy aztán összeolvadjon a szürkéslilás résszel. Göndörítés után a Lash Architect 4D Black Lacquer volt a választott spirálom.

Természetesen a korrektor nagyon hiányzik még a képről. Annyi sminkötletem van. Remélem, hogy mihamarabb meg tudom oldani a világítás kérdését.:)

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”480″ width=”610″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2012/11/nyitott1_filt.jpg[/image_frame]
Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Sminkjeink lépésről lépésre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Arany és burgundi élettelien, egyszerűen és letisztultan, lépésről-lépésre

Most valami igazán életteli, nőies és buja kombinációra vágytam, ugyanakkor nem akartam tú…