Cosmic beauty

Igen, ez tényleg egy kicsit talán télies smink, nem annyira őszi, de miért ne hordhatnánk akármikor. Én például a nyár nagy részét ezüst és kék sminkben töltöttem, mert ahhoz volt kedvem, és még mindig nem unom. Ráadásul ez nem igazán kontrasztos smink. Kezdők is bátran megpróbálkozhatnak vele.

Ahogy azt sokszor el szoktam mondani, valamilyen krémes alap (ceruza, zselétus, hab…) majd az arra felvitt por tökéletes párosítás, mert a szín erőteljes a végeredmény pedig tartós.

A Pupa sminkjei engem mindig elvarázsolnak, talán az olyannyira jól eltalált fények miatt. Az egész szemfestés nekem nőies, légies és bátor egyszerre. És persze miért ne készíthetnéd el zöldben, vagy éppen lilában, ha az jobban tetszik. Csak tőled függ.

Amennyiben rss-ben nézed a cikket, nem biztos, hogy megjelenik a videó. Kattints a címre, és máris látni fogod.

0 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

2 hozzászólás

  1. az én ízlésemnek ez túl kék, meg jeges, meg hideg, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy juhúúú! :-)

    • :) Ja, a kékek már megint.:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *