[dropcap1 variation=”deepblue”]I[/dropcap1]mádom ezt a telt, kék színű, csodás tusvonalat. Annyira imádom, hogy nyáron ez volt a kedvenc szemfestésem. Rengetegszer készítettem el magamnak. Mesésen szikrázott a napfényben. Nem csak az ív, hanem az ezüst alap, és a kékes highlight. Ezzel a rúzzsal még jobban szeretem, mint ahogy nyáron csináltam:

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”550″ width=”600″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2013/11/huvoskesz_2_f.jpg[/image_frame]

Alig várom, hogy megcsináljam csillogó, havas időben. Talán egy kicsit több árnyékolással és rózsaszín pirosítóval.

[image_frame style=”shadow” align=”center”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2013/11/huvos1_alap.jpg[/image_frame]

Arra gondoltam, hogy kipróbálom a La Prairie – Anti Aging alapozó mintámat, ami már jó ideje itt figyel. A 400-as számból sejtettem, hogy sötétebb lesz. Nem gondoltam, hogy ennyire, és hogy ennyire sárgás lesz. De ha már felbontottam, akkor is használni akartam. Ezért kevertem hozzá a Missha BB Boomer primerből (mert fényes és rózsaszín) és a The Body Shop Shiso BB krémemből (mert világos és hűvös tónusú).

A L’Oréal Lumi Magique korrektort használtam a szemem alatt, a száj sarkában, az orrnyergemen lefelé, a szemöldököm alatt és fölött. A Paris Berlin HT30-as púderével fixáltam az egészet.

[image_frame style=”shadow” align=”left”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2013/11/huvos2_szemoldok.jpg[/image_frame] Ezután a szemöldököm következett. Catrice barna szemöldökceruzája után a 2Faced szemöldökkészletem két porának keverékét vittem fel ecsettel, majd átfésültem az egészet. Élőben ennél sötétebb.

Az IsaDora krémes szemfestékeiről már korábban is írtam. Azóta is szeretem és szívesen használom őket, sőt egy újabb darab is került a gyűjteményembe: 32 Stardust. Valami álomszép, csillogó, ezüst szín, ami a fesztiválos időszakot is strapabíróan és megbízhatóan átragyogta a szemeimen. Attól függően, hogy milyen hatást akartam elérni meghagytam magában, különböző ezüstökkel, világoskékkel, fehérrel és irizáló színekkel fedtem le. Itt most a Barry M 18-as irizáló kék csillámporát vittem fel rá. Ezt látjátok a következő képen már:

[image_frame style=”shadow” align=”center”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2013/11/huvos3_iv.jpg[/image_frame]

Az első képen az IsaDora egy másik krémes szemfestékével: a Galaxy-val készítettem el a tusvonal alapját. Élőben nem tűnik ilyen foltosnak, színjátszós kékesszürke. Önmagában is nagyon szép. A vonalat a festék saját ecsetével húztam. Jól lehet dolgozni vele.  De ha sötétkék szemfestékkel (itt most L’Oréal infallible szemhéjpúder – 006 All Night Blue) átmegyek rajta, akkor gazdag, telt, kék színe lesz. Élőben olyan, mint a cikk legeslegelső fotóján, nem mint ezen. Feltűnő, de nagyon elegáns a hatása. A szempillaspirál most L’Oréal – Volume Million Noir Excess volt.

[image_frame style=”shadow” align=”center”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2013/11/huvos4_highlight.jpg[/image_frame]

A kép első fotóján (még ha nem is látszik a képen, de élőben igen) a Max Factor -07-es Soft Candy krémes pirosítóját tettem az arc almácskáira. A másodikon, ahol hirtelen ragyogó lett a bőröm ugyanazt a Barry M irizáló csillámport használtam, mint a szemfestésnél. Kékes fénye van, és emiatt még véletlenül sem mondható természetesnek. Ennek ellenére sok bókot zsebelhettem be miatta (élőben sokkal jobban érvényesül). Bármilyen fehéres vagy halvány ezüst, ragyogó szemfesték tökéletesen megfelel arra a célra. Az a lényeg, hogy puha, könnyed, laza ecsettel vigyük fel. Tettem a szemöldök fölé és az ajkak felső körvonalára.

[image_frame style=”shadow” align=”left”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2013/11/huvos5_szaj.jpg[/image_frame] Mindenképpen világos, metálfényű, rózsaszín ajkakat szerettem volna. Először az IsaDora 130-as Rose Chrome rúzsát használtam. Pillanatok alatt az egyik kedvencem lett. Szeretem ezt a szín és azt a finist, viszont ritkán párosul ennyire krémes, egységes, könnyen kenhető állaggal, mint ebben a rúzsban. Imádom. Simán a rúzst látjátok a képen.

A végső sminken az ajkak közepére még szájfényt is vittem fel. Egy újabb IsaDora termék, a 39-es Pink Diamond kapta a feladatot. Ez a szájfény egy újabb kedvenc. Önmagában is jó választás lett volna, de egy kicsit dúsabb, ha a rúzzsal párosítom. A végeredmény:

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”600″ width=”600″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2013/11/huvoskesz_1.jpg[/image_frame]

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”600″ width=”600″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2013/11/huvoskesz2.jpg[/image_frame]

Tuningolt képek:

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”600″ width=”600″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2013/11/huvoskesz_1_f.jpg[/image_frame]

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”600″ width=”600″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2013/11/huvoskesz_2_f1.jpg[/image_frame]

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Sminkjeink lépésről lépésre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Lila füstös szemfestés középhaladóknak

Az előző sminknél azt ígértem, hogy most valami drámaibb jön. És el is képzeltem, hogy mil…