The Body Shop - Boudoir Pink Sparkler

sparkler_f

[dropcap1 variation=”silver”]N[/dropcap1]agyon régóta szerettem volna már valami ilyesmit. Valamit, ami egészen apró csillámokat fúj, mindenféle olaj vagy krém nélkül, azaz bárhová finoman spriccelhetek magamra belőle. Az illata nagyon nagyon minimális és kellemesen nőies, lágy, púderes. Egy pillanatig sem zavar be az egyéb illatokba.

A csillámok légiesen aprók, könnyen eloszlanak a levegőben. Ez akkor hátrány, ha csak kis felületen, precízen szeretnénk dolgozni, mert ez a megoldás azt nem teszi lehetővé. Viszont álomszépen rétegezhető. A hajon szintén mesés. (Nem csak az én véleményem. Alkalmi sminkeléskor használtam másokon is, és imádták.) Hogy ezt miért nem tudom fotókkal bizonyítani? Mert egyszerűen képtelen voltam lefotózni. Pláne ilyen borús időben.

A csomagolása szép, és egy plusz levehető, műanyag kupak is van hozzá, hogy ne nyomkodjuk meg véletlenül. Jó ránézni. És itt jön a következő szépséghiba: Mivel nincs doboza (mert környezettudatosak vagyunk, ami jó dolog), ezért a hátoldalára van ragasztva a használati útmutató, amit én nem tudtam szépen eltávolítani. Igyekszem úgy fordítani, hogy ne látszódjon.:) Azt szeretem benne, hogy ad egyfajta luxusérzetet a sminkes polcomnak.

Két színben kapható. A Boudoir Pink igazából inkább ezüst színben pompázik kifújva, bár az üvegben halvány babarózsaszín, de létezik arany verzió is belőle.

[image_frame style=”shadow” align=”left” height=”300″ width=”300″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2013/11/sparkler.jpg[/image_frame]

The Body Shop – The Sparkler – Boudoir Pink

Egy kis luxus akár saját magunknak, akár ajándékba

László Viktória: 5.0 csillag
*****

[icon type=”Tag” style=”black” align=”left”] 4.690 Ft

0 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

3 hozzászólás

  1. az idei karácsonyi kollekciós szemfestékpalettákat nem próbáltad véletlenül? a lila nagyon vonz, de szeretnék róla véleményt olyantól, akinek elhiszem :-)

    • szia:) de igen. csináltam is vele egy instás képet. de lesz majd smink meg teszt is. én eleve nagyon imádom a body shop palettáit. nem nagyon lehet mellényúlni velük.

    • köszi, megnézem akkor (hú de gyors voltál) :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *