Gondoskodás és megnyugtatás

dbs_f

[dropcap2 variation=”pearl”]Az[/dropcap2] az igazság, hogy fogalmam sem volt róla, hogy szükségem van kézkrémre. Mármint a kezeim nem voltak kifejezetten szárazak, és testápoláskor a testvajam elégnek tűnt. Aztán a múltkor, amikor instagramra fel akartam tenni, hogy milyen nagyon szeretem az IsaDora zöld sugar crush lakkját. Amikor lefotóztam, akkor vettem csak észre, hogy a kezem… enyhén szólva nem hidratált. Hűha…

[image_frame style=”shadow” align=”center”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/02/0_kez.jpg[/image_frame]

Akkor jutott eszembe, hogy a napokban kaptam egy kézkrémet, amit még ki sem próbáltam. Ott lapult a Douglastől kapott csomagban az új Care & Comfort kézkrém. Van testápolóm és kókuszolajam is, de valahogy a gondolat, hogy kaptam gondoskodást, amikor még azt sem tudtam, hogy szükségem lesz rá valahogy megnyugtató. Nem tudtam szó nélkül hagyni a helyzet szimbolikáját.

Azonnal be is kentem vele a kezem. Az illata finom krémes, de nem túl erős. Az állaga tökéletes. Hamar felszívódott, a kezem puha és hidratált lett.

[image_frame style=”shadow” align=”center”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/02/1_kez.jpg[/image_frame]

Nem tudom, hogy mennyire látjátok a képen, de szerintem látszik, hogy simább és puhább lett a kezem. Van egy bőrkeményedés a jobb kezem mutatóujján (cipzárhúzgálás meg ilyenek), amit a Scholl úgy lábreszelőjével és ezzel a krémmel végre fel tudtam számolni.

Most már többé-kevésbé rendszeresen használom, és elégedett vagyok vele. Az egyetlen “fura” tapasztalatom, hogy ha túlzásba viszem (vagyis egymás után kétszer is krémezek), akkor extrafényes lesz a kezem, és marad egy minimális “van valami a kezemen” érzés. Ezt az érzést nem szeretem, de tökéletesen mutatja, hogy bőven elég volt az eddigi táplálás. Ideje megállni.

[image_frame style=”shadow” align=”left” alt=”Douglas beauty system intenzív kézkrém”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/02/dbs.jpg[/image_frame]

Douglas Beauty System – Intenzív kézkrémm

Gyorsan felszívódó, tápláló és bőrnyugtató

Értékelés: 5.0 csillag
*****

A “hivatalos” információ: Intenzíven hidratáló kézkrém, pantenoltartalmánál fogva ápolja és védi a kézbőrt és a körmöket. Gyorsan felszívódik, SPF15 fényvédő faktorral rendelkezik.
Hipoallergén, bőrgyógyászatilag teszteét, parabén- és ásványi olaj mentes termék.

100 ml
Ár: 2.990 Ft[image_frame style=”shadow” align=”left” alt=”Douglas beauty system intenzív kézkrém”]

0 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *