Jessica Lange a Marc Jacobs Beauty új arca

jl_f

[dropcap1 variation=”copper”]O[/dropcap1]lyan ritkán szoktam ilyesmi híreket megjelentetni, de ennek most hihetetlenül örülök. A 64 éves Jessica Lange lett a Marc Jacobs Beauty új arca. Imádom ezeket az előzetes képeket a kampányból, Jessica Lange-et amúgy is szeretem, a választást, miszerint egy érett, idősebb nő képviselje egy márka szépségápolási termékeit pedig egyenesen lenyűgöz. Szóval örülök, na.

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”360″ width=”550″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/03/jl.jpg[/image_frame]

[image_frame style=”shadow” align=”center” height=”360″ width=”550″]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/03/jl2.jpg[/image_frame]

0 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

2 hozzászólás

  1. ó, ezt láttam már máshol is, és egészen boldog lettem tőle (pláne, hogy ahogy elnézem, mintha kezdene tendencia lenni, hogy elfogadják a kort szépségkörökben) :-)

    • Remélem is, hogy tendencia.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *