[dropcap1 variation=”mauve”]4[/dropcap1] szemfestés, két videó. Kezdjük először is a játékosabbal és ütősebbel, mert hát mégiscsak a bátrakat szólítottam meg a címben. Eredetileg csak ezt a videót akartam betenni, de aztán úgy döntöttem, hogy a Charlotte Tilbury nagyobb, élőbb szemeket varázsoló szemfestést oktató videónak is itt a helye. Majd az első után elmesélem, hogy miért…

Napoleon Perdis videói meg úgy egyáltalán a sminkvonala azért különösen érdekes, mert vagány, merész, de profi. Jó kombináció. A mostanában feltöltött tippes videó inspirálóak nagyon. Ebben a videóban 3 erőteljes szemfestést is láthatsz. A mai szemfestéseknél a tus és a ceruza gyakran felcserélhetőek egymással, vagyis attól, hogy a videóban valami az egyikkel vagy a másikkal készül, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy te is csak azzal az eszközzel érhetsz el jó eredményt. (A ceruzát azért érdemes porral fixálni, hogy valóban tartós legyen.)

Charlotte videóját pont a szemceruza-tus átjárhatóság miatt is tartom mindenképpen bemutatásra méltónak. Meg persze az átlagosnál egy fokkal merészebb, tökéletesen kivitelezett smink miatt. Ki ne akarna drámaian nagy szemeket? Meg mindig jó látni, hogy milyen hatásokat érhetünk el sminkkel, ha akarunk, még akkor is, amikor pedig nem használunk merész színeket és extrém felületeket. A végeredmény mégsem visszafogott, de ugyanakkor viselhető. Ez az egyik kedvenc kombinációm.

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Gyorstippek

2 hozzászólás

 1. Enikő

  2014-05-10 at 20:06

  Szia! Szuper jó a videó, nagyon jó tippeket lestem el 🙂 Azt nem tudod esetleg, hogy milyen márkát használ Charlotte a videóban? Köszi.

  Válasz

  • László Viktória

   2014-05-11 at 13:01

   Szia Enikő! A Örülök, hogy tetszett.:) A saját sminkmárkáját használja: Charlotte Tilbury. Szívesen.:)

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Lila füstös szemfestés középhaladóknak

Az előző sminknél azt ígértem, hogy most valami drámaibb jön. És el is képzeltem, hogy mil…