Tusvonal és szemceruza javaslatok bátrabbaknak

tus_f

[dropcap1 variation=”mauve”]4[/dropcap1] szemfestés, két videó. Kezdjük először is a játékosabbal és ütősebbel, mert hát mégiscsak a bátrakat szólítottam meg a címben. Eredetileg csak ezt a videót akartam betenni, de aztán úgy döntöttem, hogy a Charlotte Tilbury nagyobb, élőbb szemeket varázsoló szemfestést oktató videónak is itt a helye. Majd az első után elmesélem, hogy miért…

Napoleon Perdis videói meg úgy egyáltalán a sminkvonala azért különösen érdekes, mert vagány, merész, de profi. Jó kombináció. A mostanában feltöltött tippes videó inspirálóak nagyon. Ebben a videóban 3 erőteljes szemfestést is láthatsz. A mai szemfestéseknél a tus és a ceruza gyakran felcserélhetőek egymással, vagyis attól, hogy a videóban valami az egyikkel vagy a másikkal készül, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy te is csak azzal az eszközzel érhetsz el jó eredményt. (A ceruzát azért érdemes porral fixálni, hogy valóban tartós legyen.)

Charlotte videóját pont a szemceruza-tus átjárhatóság miatt is tartom mindenképpen bemutatásra méltónak. Meg persze az átlagosnál egy fokkal merészebb, tökéletesen kivitelezett smink miatt. Ki ne akarna drámaian nagy szemeket? Meg mindig jó látni, hogy milyen hatásokat érhetünk el sminkkel, ha akarunk, még akkor is, amikor pedig nem használunk merész színeket és extrém felületeket. A végeredmény mégsem visszafogott, de ugyanakkor viselhető. Ez az egyik kedvenc kombinációm.

0 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

2 hozzászólás

  1. Szia! Szuper jó a videó, nagyon jó tippeket lestem el :) Azt nem tudod esetleg, hogy milyen márkát használ Charlotte a videóban? Köszi.

    • Szia Enikő! A Örülök, hogy tetszett.:) A saját sminkmárkáját használja: Charlotte Tilbury. Szívesen.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *