[dropcap2 variation=”green”]N[/dropcap2]éha nem is értem magam, hogy ez eddig miért is nem jutott eszembe? A sminktanácsadó munkám alapja és a legfontosabb része az, hogy kérdésekre válaszolok. És persze a legtöbben azért olvastok, hogy választ kapjatok a ti sminkes és egyéb kérdéseitekre. Abban a formában, ahogy abból a legtöbbet tudtok profitálni.

Mégis csak akkor esett le, hogy kellene egy kérdezz-felelek blokkot indítani itt az oldalon, amikor kaptam egy kérdést üzenetben a [fancy_link link=”https://www.facebook.com/pages/sminkkelcom/145641328791629″ variation=”blue” target=”blank”]facebookon[/fancy_link] . (Meg gondolom az is hozzájárult, hogy X napja kérdésekre válaszoló videókat nézegetek, és hogy egy webdesign ügyfelem oldalára javasoltam egy válaszok menüpontot.) De az áttörés tényleg az volt, amikor elkezdtem a kérdésre válaszolni, és kicsit sajnáltam, hogy nem itt teszem:

  • másokat is érdekelhet a válasz a kérdésre
  • másoknak is lehet javaslata, amitől a kérdező is, meg én is, meg más olvasók is okosabbak leszünk
  • és mert egy csomó olyan termékről lehet bennük szó, amiket szeretek, mégis ritkán esik szó róluk.

Szóval mostantól várom a kérdéseiteket. Ok eddig is vártam, meg kérdeztetek is, én meg válaszoltam is, de reménykedem benne, hogy sokan éltek ezzel a lehetőséggel, mert hiszen ez az egyik leggyakorlatiasabb segítség, amit egy ilyen oldal adhat.:)

Nem csak sminkről kérdezhettek. Nincs más dolgotok, mint írni itt. A kérdések természetesen a nevetek nélkül kerülnek ki, azaz  nem kell aggódnod a reakciók miatt.

Hogy tudod a leghasznosabb segítséget kapni? Úgy hogy minél többet elárulsz magadról és a problémádról.

Mit szeretnél tudni? Mi az, ami zavar? Mire nem tudod a választ? Mert kérdésed biztosan van.

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Válaszok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Kérdés: Mikor fessem ki az alsó pillákat, és mikor ne?

Te tudod, hogy mi áll jobban neked? Ha kifested az alsó pillákat, vagy ha nem? …