Mert kérem szépen van itt minden, mi szem s szájnak ingere, de azért inkább ne együk meg! Kenjük a szemünkre! De mégis mit? És mégis hogyan? Álljon itt egy nyári este vázlata szemfestésben elmondva, különféle mélység és egyéb erejéig, mert mindig van választás. A sminkre ez különösen igaz.

[nivo effect=”slideInLeft” pauseTime=”5000″ directionNav=”button” width=”300″ height=”500″] [image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink1.jpg[/image] [image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink2.jpg[/image] [image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink3.jpg[/image] [image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink4.jpg[/image] [image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink5.jpg[/image] [image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink6.jpg[/image] [/nivo]

 

[image_frame style=”shadow” align=”left”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/kesz_smink2f.jpg[/image_frame] És eljutottunk a kellemes estéig immár, de hosszú még az éjszaka. Kezünkben a döntés, hogy körbekontúrozzuk-e a szemünket fekete szemceruzával vagy sem? Ha igen, akkor valahogy így néz majd ki a sminkünk.

[image_frame style=”shadow” align=”left”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/keszsmink3f.jpg[/image_frame] De tegyük fel, hogy mi kicsit ütősebb anyagból vagyunk gyúrva, persze csak úgy módjával, nőiesen kérem… Akkor talán teszünk egy kis galaxis a szemünk alá is, jelezve, hogy csillagok vagyunk, fel lehet ránk nézni.

[image_frame style=”shadow” align=”left”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/rozsaszin_fustos.png[/image_frame] És persze van a halálos csapás, amikor úgy teszünk, mintha édes-aranyos-cukik lennénk, pedig nem. Olyankor ajánlok valami ilyesmit. Egy kevés babakék a szem alá a plusz ártatlanságért, és műszempillák, hogy térdre kényszeríthessünk bárkit. Azt is, akit nem akarunk, de olyankor egyszerűen csak továbblépünk. Merő nagylelkűségből.

Te melyiket választanád?

(Nem, nem vagyok részeg, csak a halálos csapást viselem éppen.)

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Sminkjeink lépésről lépésre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Lila és ezüst, csillogó szemfestés műszempillával

Kifejezetten látványos és hangsúlyos szemfestés kevés hozzávalóval. …