Változatok egy nyári estére

nyarestismink_f

Mert kérem szépen van itt minden, mi szem s szájnak ingere, de azért inkább ne együk meg! Kenjük a szemünkre! De mégis mit? És mégis hogyan? Álljon itt egy nyári este vázlata szemfestésben elmondva, különféle mélység és egyéb erejéig, mert mindig van választás. A sminkre ez különösen igaz.

[nivo effect=”slideInLeft” pauseTime=”5000″ directionNav=”button” width=”300″ height=”500″]
[image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink1.jpg[/image]
[image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink2.jpg[/image]
[image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink3.jpg[/image]
[image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink4.jpg[/image]
[image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink5.jpg[/image]
[image]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/smink6.jpg[/image]
[/nivo]

 

[image_frame style=”shadow” align=”left”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/kesz_smink2f.jpg[/image_frame] És eljutottunk a kellemes estéig immár, de hosszú még az éjszaka. Kezünkben a döntés, hogy körbekontúrozzuk-e a szemünket fekete szemceruzával vagy sem? Ha igen, akkor valahogy így néz majd ki a sminkünk.

[divider]

[image_frame style=”shadow” align=”left”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/keszsmink3f.jpg[/image_frame]
De tegyük fel, hogy mi kicsit ütősebb anyagból vagyunk gyúrva, persze csak úgy módjával, nőiesen kérem… Akkor talán teszünk egy kis galaxis a szemünk alá is, jelezve, hogy csillagok vagyunk, fel lehet ránk nézni.

[divider]

[image_frame style=”shadow” align=”left”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2014/04/rozsaszin_fustos.png[/image_frame] És persze van a halálos csapás, amikor úgy teszünk, mintha édes-aranyos-cukik lennénk, pedig nem. Olyankor ajánlok valami ilyesmit. Egy kevés babakék a szem alá a plusz ártatlanságért, és műszempillák, hogy térdre kényszeríthessünk bárkit. Azt is, akit nem akarunk, de olyankor egyszerűen csak továbblépünk. Merő nagylelkűségből.

Te melyiket választanád?

[divider]

(Nem, nem vagyok részeg, csak a halálos csapást viselem éppen.)

0 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *