Szeretjük a testvajakat, de ha egyet próbáltunk, még messze nem tudhatjuk, hogy mire számíthatunk a másiktól. Így nagyon megörültem, amikor körülbelül egy hónapja kaptam egy argánolajos testvajat a The Body Shoptól tesztelésre. Izgalmas, hiszen az argán olajjal amúgy is pazar tapasztalataim vannak (kivéve az illatát, nem véletlenül neveztem az én büdi barátomnak), szóval kíváncsi voltam, hogy mégis milyen lesz. Lássuk, lássuk…

Ebből a testvajból “csak” a kicsi, 50 ml-es verziót lehet kapni, így arányosan drágább, mint a nagyok, cserébe viszont egyszerűbben váltogathatjuk az illatokat, és utazáshoz is tökéletes. (Időközben új információim birtokában helyesbítenék. Létezik nagy méretben is, csak amikor néztem, akkor éppen nem volt.)

Amikor kinyitottam, nagyon meglepődtem, mert az illata fenséges, kicsit mézes beütése van, de nem annyira édes. Szokás szerint nekem egy kicsit sok ennyi illat, de aztán hamar diszkrét lesz. csak az érzi, akit nagyon, nagyon közel engedünk magunkhoz. Ízre is teljesen rendben van (már amennyiben ez számít valakinek:)).

Krémes és lágy, ebben nagyon eltér mind a mandulás mind az epres, mind a mangós testvajtól. Bele tudsz nyúlni, érzed, hogy gazdag és sűrű (tényleg nem kell sok belőle), könnyen és gyorsan el lehet oszlatni.

Itt jön az egyetlen negatívum, amit fel tudok sorakoztatni: kicsit lassan szívódik fel az én ízlésemnek (mert ugye gazdag és sűrű). Elképzelhető, hogy másnak ezzel az ég világon semmi gondja nincs, mert ez nem azt jelenti, hogy ott állsz krémesen. Fel lehet öltözni, de még jó darabig van az a “mintha lenne valami a bőrömön érzés”, de aztán elmúlik. Megmarad viszont a krémes illat, a finom tapintású bőr és az az isteni, természetes ragyogás, amit annyira szeretek a The Body Shop testvajaiban.

Nagyon ajánlom, hogy próbáljátok ki, ha van rá módotok (aztán jól írjátok meg, hogy mit gondoltok).
The Body Shop argánolajos testvaj

The Body Shop – Argánolajos testvaj

Isteni illat, tökéletes textúra, finom és ragyogó bőr. Szeretem.

Értékelés – László Viktória: 5.0 csillag
*****

50 ml – 1.990 Ft

Szeretnéd tudni, hogy készül az argán olaj? Így:

Próbáltad már?

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Kedvencek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Arany és burgundi élettelien, egyszerűen és letisztultan, lépésről-lépésre

Most valami igazán életteli, nőies és buja kombinációra vágytam, ugyanakkor nem akartam tú…