Még nagyon jól emlékszem arra, amikor az első ívelt fejű-kifli alakú kefés szempillaspirált megláttam. Arra gondoltam, hogy mennyire jó ötlet, hiszen tökéletesen követi a szem formáját. Pontosan ennek megfelelően használtam nagyon sokáig, azaz vízszintesen, a homorú oldalát magam felé fordítva, míg a domború rész kifelé nézett. És működött. Befestékezte a szépen a szempilláimat. Akkor eszembe sem jutott, hogy nem az az ideális módszer, míg ma már így használnám legutoljára. Mostantól ő a 4-es számú: A klasszikus névre hallgató változat.

Amikor a Maybelline Lash Sensational szempillaspirálját megkaptam, és szemügyre vettem a keféjét, arra gondoltam, hogy ideje írnom arról, hogyan használhatjuk ki a legjobban ezt a különleges kialakítást, és persze hogy mik is a tapasztalataim vele.

1. Az Upupup

[image_frame style=”shadow” align=”center” alt=”Maybelline szempillaspirál teszt és használat”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2015/03/mb_domboru.png[/image_frame]

Azaz a felfelfel. A hajlított spirálkefék leghatékonyabb használati módja az, ha a képhez hasonlóan a domborúbb felével felfelé veszed őket a kezedbe, és a felső pillasor tövéhez illesztve alulról felfelé átdolgozod vele a szempillákat. Nem csupán megemeli a pillatövet, de szépen göndörít is. A szempillák csodásan ráfekszenek a fej hátára, és ettől egyenletesen terül el a festék. Ha egy picit a pillák tövénél tartod a kefét mielőtt továbbhaladnál, akkor az emelés még látványosabb lesz. Ez a felvitel néha hajlamos egy kicsit több festéket felvinni, mint ami ideális lenne. Ezért is olyan jó a 2. típusú módszer:

2. A Tiramisú

[image_frame style=”shadow” align=”center” alt=”Maybelline szempillaspirál teszt és használat”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2015/03/mb_homoru.png[/image_frame]

Amikor a spirálkefét vízszintesen tartod, a homorú felével felfelé, és úgy fésülöd át alulról a szempillákat, akkor az a külső sarok szempilláit még feljebb húzod, ami optikailag feszesebbnek, nagyobbnak, nyitottabbnak mutatja a szemet. Nem mellesleg a felesleges festéket is lehúzza a pillákról, amik ettől könnyebbek lesznek.

3. A Hello Banana

Ehhez szinte függőlegesen kell tartani a kezedben a szempillaspirált, a domború oldalával feléd, és finoman hozzáérinteni a kiválasztott pillákhoz. Ezzel a fajta használattal kiemeléseket, extra hangsúlyt adhatsz bizonyos részeknek, és az alsó szempillákat is szépen eléred vele.

Jöjjön a véleményem a Maybelline – Lash Sensational spiráljáról

Közepesen sűrű a festék ebben a szempillaspirálban, ami aztán közepes száradási idővel bír. Személy szerint ezt tökéletesnek találtam benne. Minimális volt a csomósodás. Könnyen és tartósan fedte be a szempillákat. Néha egy kicsinek soknak éreztem a festéket, amit a kefe felvett a tubusból.

A kefét imádtam. A különböző hosszúságú szálak és a a szilikonos kivitel olyan, amit én mindig értékelni szoktam egy szempillaspirálban.

A felvitel után gyönyörűen kiemeli a szempillákat. Nem morzsálódott napközben, kifejezetten tartósnak találtam. Annyira tartós volt, hogy a lemosása viszont gondot jelentett. (Emiatt vontam le a fél pontot.) Kifejezetten nyűgösnek éreztem a nehéz eltávolítást. De ezen kívül tökéletesen elégedett voltam vele.

[image_frame style=”shadow” align=”left”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2015/03/maybelline-lash-sensational_szemen.png[/image_frame]

Maybelline Lash Sensational szempillaspirál

Okos kefe, jól eltalált festék, látványos végeredmény

Értékelés László Viktória: 4.5 csillag
****1/2

Ár: 2.499 Ft

Ez a kép mutatja meg igazán, mi is a különbség a spirálozott pillák és a natúr pillák között. Szokás szerint most is göndörítés nélkül. Ilyenkor látszik igazán, hogy egy ívelt kefe mit is jelent igazán a felvitelnél:

[image_frame style=”shadow” align=”center”]http://sminkkel.com/wp-content/uploads/2015/03/szemspiral.png[/image_frame]

3 módszer nevét én találtam ki. Használd szabadon.:)

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Gyorstippek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Olyan krémes és tejes és az illata is mesés: Yves Rocher tusfürdő argán olajjal

Ez a teszt nagyon szubjektív szempontok szerint készült. Attól, hogy én imádom az erős ill…