Most, hogy már egy egész akciócsoportot kaptam a Scholltól tesztelésre, ideje volt, hogy komoly szervezkedés után összeálljon a küldetés, ami eldönti a világ sorsát babatapikat varázsol az én khm lábacskáimból.

Először jöjjön A SKÁLA, ami segít megállapítani, hogy elértem-e a bársonyosan puha lábakig, amikre méltán büszke lehetek, és amik arra ösztönöznek, hogy úton és útfélen mutogassam, hogy mennyire királyságosan jó az én cipőmben lenni, vagy legalább otthon gyönyörködjek és tapizzam, ha éppen nincs velem senki, mert olyan ellenállhatatlanok…

Szóval íme a szigorú, 5 fokozatú skála:

1. Ó jaj, repedt sarkú vagyok

Vannak bőrkeményedéseim, és a bőr helyenként berepedezett és kifejezetten fájdalmas.

2. Az élet kemény

Vannak bőrkeményedések, és néha kellemetlenül nyomnak, és akkor is érzem őket, ha nem érintem meg a lábam.

3. Két lábbal, szilárdan állok a földön

Néhol vannak bőrkeményedések és száraz részek, de sehol nem érzem azt, hogy nyomnának.

4. Babatapi

Azaz pihepuha lábacskák, bőrkeményedés nélkül.

5. Ó, édes Istenem, felhőkön járok. (Ettől még a vízen nem biztos, hogy megy.:))

Amikor nem csupán bársonyosan sima a lábfejem, de megvan az az érzés, hogy mintha X (a megfelelő szám behelyettesítendő) kilóval könnyebb lennék, és kedvemre szökkenhetnék egyik cuki vattacukor felhőcskéről a másikra.

Kezdjük azzal, hogy mivel kezdjük!

Legyen az első lépés, hogy feltérképezzük a kiindulási állapotot. A lábam most a skála 3-as: Két lábbal a földön állok kategóriájába tartozik, pedig igazán igyekeztem lejjebb tornázni, hogy meglássam, mire képes a Scholl, ha az élet igazán kemény, de nem jött össze. A sarkam külső felén volt a legkeményebb a bőr. Problémákat különösebben nem okozott, a színe volt sötétebb, mint a láb többi részének.

És a küldetésre vállalkozó hősök (rajtam kívül), akikkel kezdhetek valamit, bevetési sorrendben…

Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő és lábápolási termékek teszt 1. Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő gyémántfejjel

Mégiscsak a gyémántok az ember lányának a legjobb barátai, meg ugye kemények is, ezért az új, gyémántkristályokkal megeresített fejet használtam a küldetéshez.

A készülék ugyanúgy hangos, mint eddig volt, és a csikifaktor is bejátszik kicsit, mert könnyed nyomással érdemes használni, szárazon, ha igazán biztosra karunk menni. Alapos áztatás után valahogy olyan, mintha nem tudna olyan jól a száraz részekbe kapaszkodni. Ha erősebben nyomom, néha kicsit megtorpan, de már önmagában is nagyon sokat javított a lábamon. Szépen lekerekítette, lereszelte a száraz, kemény részeket. Ha az embernek van türelme, egészen el lehet távolítani a bőrkeményedéseket, de nekem nincs. Én általában megelégszem a jó teljesítménnyel a következő lépés előtt (majd meglátjuk, mire jutunk így).

A Schollrend szerint most a lábfürdő jön:

Scholl Velvet Smooth pedikűr teszt

2. Scholl Velvet Smooth lábfürdető…

Mondjuk kép ide, vagy oda, én nem tettem bele virágot, csak simán belenyomtam a fincsi, meleg vízbe a lábfürdetőt, és belehelyeztem a tappancsaimat élvezkedés és gondoskodás céljából. A fürdető illata fincsi, nem igazán habzik, és kifejezetten frissítő. Amikor kivettem a lábamat, hogy megtöröljem, a lábfejem puha volt (dehát áztatás után amúgy is az szokott lenni), és üdének, könnynek éreztem. Törlés után eljött a szérum ideje. (A Scholl azt javasolja, ha még mindig azt érzed, hogy vannak bőrkeményedéseid, akkor megint vedd elő az elektromos reszelődet, és menj át rajtuk, majd áztass újra a szérum előtt.)

Scholl Velvet Smooth intenzív szérum teszt és vélemény3. Scholl Velvet Smooth intenzív szérum

Nagyon meglepődtem, amikor ezt a szérumot először kinyomtam, mert nem erre a könnyed, szinte folyékony állagra számítottam, hanem valami sűrű, tápláló balzsamra, amilyenek általában az intenzív lábápolók lenni szoktak.

Uccu neki, feltoltam a lábamra, és elkezdtem belemasszírozni. A felszívódási idejét közepesnek mondanám, táplálta a lábam, de nem igazán a táplálást éreztem az erősségének, hanem a láb üdítését (de lehet, hogy ebben a fürdetőnek is nagy szerepe van). A lábam friss érzetű volt, és nem csak a lábfejemben éreztem, ha kisugárzott a lábszáramra. Megvolt az a könnyed, felhőkön járok érzés, és nem csak járás közben éreztem.

Tuti tipp: Próbáld ki edzés előtt, és sokkal nagyobb kedvvel vágsz bele!:)

Megvolt a skála 5-ös, felhőkön járok élménye. Szeretem nagyon. Azt gondolom, hogy ha több lett volna a bőrkeményedésem, akkor valószínűleg jó sok reszelés után értem volna csak el ezt az eredményt. Lehet, hogy akkor elmennék egy profi pedikűröshöz, és utána már könnyebb dolgom lenne itthon, ha meg akarnám őrizni a lábam jó állapotát.

Szerintem nagyon jól teljesítette a Scholl Velvet Smooth család a küldetést. Szeretem használni őket. A csapatnak van még két tagja, akik a hétköznapi hősök. Arról, hogy ők hogy boldogulnak, külön jelentés szól majd.:)

 

 

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Kedvencek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Most úgy nézel ki, mint Mikulás – mondta az unokahúgom a Narüko fátyolmaszk tesztre

A nyaralásra is hoztam magammal fátyolmaszkot, és jól tettem. Ilyen volt a Narüko Pórusöss…