Emlékszem, amikor először próbáltam ki a Miss Manga Punky szempillaspirált, mert szó szerint elkerekedett a szemem. Elmesélem, hogy is volt…

Egy szép napon úgy döntöttem, hogy csinálok egy elnyújtott szemfestést a változatosság kedvéért. Az esetek nagy részében szeretem, ha a szemeim még kerekebbnek, nyitottabbnak tűnnek, de akkor kifejezetten egzotikus hatást szerettem volna elérni, ez a spirál meg elrontotta az egészet. Azóta is imádom (egy kis dolog kivételével).

Ezen a képen nem az én szemem van, de már nem emlékszem, honnan töltöttem le, viszont jól mutatja, mire is gondolok.
Ezen a képen nem az én szemem van, de már nem emlékszem, honnan töltöttem le, viszont jól mutatja, mire is gondolok.

Szóval ott voltam a hosszanti szemfestésemmel, nézegettem, hogy nahát, milyen dögös, jöhet is a szempillaspirál, próbáljuk ki a L’Oréal Miss Manga Punky-ját. Rövid szálú, szintetikus, mozgékony feje van, de nem annyira mozgékony, mint az eredeti Miss Mangának. Azt már előre lehet ennyiből is tudni, hogy az ilyen fej szépen eléri és kiemeli a kisebb szálakat, és akinek rövidebb a pillája, az imádni fogja. A festék meglepően sűrű, azaz volument/dússágot ad majd a szempilláinknak. Jó kezdet, ha valaki mega pillákra vágyik.

miss_mangaÍgy aztán a szememhez emeltem, és jöhetett az első réteg. Nekem hosszú, nem túl sűrű, nem túl vastag pilláim vannak, és azonnal gyönyörű, ártatlan, kerek szemem lett az eddigi dögös démon helyett. Most mondhatnám, hogy afrancba, de egyszerűen imádom. Ha rá akarok játszani erre nyitott, nagy szemre, akkor vastagabb tusvonallal párosítom, de még szebb, ha egy füstös, drámai szemfestés ellenállhatatlan hatását maximalizálom vele. És ott van akkor még az a bizonyos pimaszul ellenállhatatlan, ami után a nevét is kapta. Semmi szemfestés, matt, élénk rúzs, és ez a spirál, mégpedig több rétegben. Wow. Imádom.

Miss Manga nélkül  és vele. egy réteg, semmi előzetes göndörítés
Miss Manga nélkül és vele. Egyetlen réteg, semmi előzetes göndörítés

Hogy mi az, amit nem szeretek benne? Ezt a nagy meleg hozza ki igazán. Úgy érzem, hogy kánikulában, mintha kicsit ragacsosabb lenne a festék, és enyhén tapadnának a pilláim. Ti szeretitek?

Korábban már két sminknél is láthattátok:

jatszunkkicsit1_f
Játszunk kicsit – Kattints a képre a lépésről lépésre leírásért
ezüst árnyék smink lépésről lépésre
Ezüst árnyék – A lépésről – lépésre leírásért kattints a képre!

 

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Kedvencek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Merész, összetett tusvonal egyszerűen, lépésről lépésre

Szívesen használok tusvonalat, de ezalatt nem "csak" a fekete éles vonalat értem, hanem a …