[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Ha sminkelésről van szó, akkor bátornak érzem magam. Szívesen kísérletezek, és új kombinációkat találok ki. De ha a hajamról van szó, az teljesen más. Szeretem a hajam, de önálló akarata van, ami jobb napjain kifejezetten jól jön, de máskor…

Az, hogy egy ideje szőkítem, szintén nem segít, hiszen szárazabb, és még jobban száll, mintha nem festeném. Ezen már a sampon és a balzsam szerencsére sokat segített. A hullámaim egyre szebbek, és ez már önmagában sokat jelent.

Bevallom, nem hittem, hogy egy hajkefe ekkora különbséget jelenthet. Először ezt a videót láttam róla, és kíváncsian vártam, hogy megérkezzen.


[/vc_column_text][vc_column_text]Még a forgalomba kerülés előtt próbálhattam ki, mert kíváncsiak voltak rá, hogy valóban betartja-e azt, amit a reklám ígér. Az első használat után teljesen beleszerettem.

Azt már a videó alapján tudjátok, hogy megemeli a hajtöveket, ez pedig nem csak reklám. Imádom a dús hajat, és ez már önmagában is elég jó hír lenne, de az, hogy az összevissza álló hajamat rendbe teszi, végképp alapdarabbá tette nálam az Eyecandy Rainbow Volume hajkefét.

Azóta már a fodrászom is használja. A színes és vicces kinézete ellenére ez nagyon is komoly hajkefe, ha arról van szó, hogy mi mindent tud. A hullámaimat nem szedi szét, a hajam pedig gyorsan összerendezi. A közepes méret könnyedén elfér a táskámban, és a tisztítása is egyszerű. Imádom.[/vc_column_text][trx_image url=”17521″ link=”” increment=”” align=”none” shape=”square” title=”A hátoldala tükrös, ami számtalanszor jól jött már.” icon=”inherit” animation=”none” top=”none” bottom=”none” href=”http://bbkrem.hu/haj-es-testapolas/hajapolas/eyecandy-rainbow-volume-hajkefe.html/”][trx_image url=”17520″ link=”” href=”http://bbkrem.hu/haj-es-testapolas/hajapolas/eyecandy-rainbow-volume-hajkefe.html/” increment=”” align=”none” shape=”square” title=”Attól, hogy színes, még érdemes komolyan venni” icon=”inherit” animation=”none” top=”none” bottom=”none”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][trx_sidebar name=”custom-sidebar-1″ animation=”Bounce In Up” top=”none” bottom=”none”][trx_sidebar name=”custom-sidebar-2″ animation=”none” top=”none” bottom=”none”][/vc_column][/vc_row]

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Haj

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Olyan krémes és tejes és az illata is mesés: Yves Rocher tusfürdő argán olajjal

Ez a teszt nagyon szubjektív szempontok szerint készült. Attól, hogy én imádom az erős ill…