Ízlések és pofonok, igaz? Mindenki máshogy szereti a csokoládét. Ha te inkább a klasszikus csoki-csokival verziót részesíted előnyben, akkor egyszerűen hagyd ki a lilát a játékból. Nekem viszont lila csokis kedvem volt. Akkor is, ha ez a kombináció egyáltalán nem illik az én színtípusomhoz. Az egész szemfestés pár lépés csupán, és alig kell hozzá valami.

Felhasznált termékek:

Paris Berlin vízálló szemöldök ceruza BD3

Mac szemhéjpúder: Naked Lunch

Too Faced szemöldök paletta

L’Oréal Paris szemceruza 102 Pure espresso

Mac Purple Times Nine paletta – árnyalatok: Satellite dreams, lightly sugared

Missha The Style korrektor – No21.

L’Oréal Miss Manga szempillaspirál

A szemfestést a szemöldökömnél kezdtem. A ceruzával átmentem az íven. Szeretem a színét, és az állagát is nagyon. Ezután a szemceruza jött. Eredetileg a belső szemzugot terveztem sötétre, és ezért a külső részt nem sötétítettem. A következő fotón már láthatjátok, hogy meggondoltam magam, és a külső sarkot is megerősítettem. Egy ecsettel elsatíroztam a szemceruzát.

A Mac Naked Lunch szemhéjpúderem régóta megvan már. Magamon ritkábban használom, de például menyasszony sminknél annál inkább. Most mégis ez a lágy, puha bézs szín volt az, amire vágytam. Nagyon szépen megpuhította az éleket.
A Too Faced szemöldökpúder pedig még lágyabbá tette a szemöldökfestést. Szeretem ezt a finomabb hatást.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][trx_image url=”17536″ link=”” increment=”” align=”none” shape=”square” icon=”inherit” animation=”none” top=”none” bottom=”none”][trx_title type=”1″ style=”regular” align=”none” weight=”inherit” icon=”inherit” image=”none” size=”small” position=”top” background=”none” animation=”none” top=”none” bottom=”none”]Kész szemfestés[/trx_title][trx_image url=”17537″ link=”” increment=”” align=”none” shape=”square” icon=”inherit” animation=”none” top=”none” bottom=”none”][vc_column_text]A lila szín normál körülmények között nem jutott volna az eszembe, de nemrég meghívott voltam egy MAC sajtótájékoztatón, és kaptam egy lila palettát. Ebből egy közepes lila árnyalatot választottam a mélyítővonal fölé, és a szem alá. A világos, már-már rózsaszín árnyalat a belső szemzugba került, és az első rész első harmadába.

Egy kevés korrektort tettem a szem alá és a szemöldök fölé, majd jöhetett a szempillaspirál.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][trx_image url=”17530″ link=”” increment=”” align=”none” shape=”square” icon=”inherit” animation=”none” top=”none” bottom=”none”][vc_empty_space height=”32px”][trx_sidebar name=”custom-sidebar-3″ animation=”none” top=”none” bottom=”none”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][trx_sidebar name=”custom-sidebar-2″ animation=”none” top=”none” bottom=”none”][/vc_column][/vc_row]

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Sminkjeink lépésről lépésre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Lila és ezüst, csillogó szemfestés műszempillával

Kifejezetten látványos és hangsúlyos szemfestés kevés hozzávalóval. …