Öt nyári kedvenc, hurrá! (Plusz egy)

5 nyári kedvenc kozmetikum

Egyre jobban és jobban szeretem a nyarat. Ahogy változom, izgalmasabbá válik minden megélésem. A nyár nekem már nem csak a forróság, ami lenyom, vagy az égető nap, és hogy hogyan védekezzek ellene, ahogy ez korábban volt, hanem lebegés, felszabadultság, a testem szeretete, az időjárás hullámainak a meglovaglása.

Van pár olyan nyári kedvencem, amik tovább erősítik ezt az isteni finom érzést bennem.

The Body Shop – Honey Bronze Shimmering Dry Oil

Honey-Bronze-Shimmering-Dry-Oil

Amikor felkenem, a bőröm fantasztikusan ragyog. Imádom ezt az érzést. Nem színez erősen, és könnyű egyenletesen eldolgozni, de ami a legtöbbet adja nekem a feelinghez, az az illata. Olyan mézédes virágillata van, hogy azonnal egy idilli, trópusi szigetre képzelem magam, ahol hófehér, puha a homok, és a langyos azurkék hullámok hívogatnak. Ez finom virágillat száll a levegőben, és a lágyan fújdogáló szellő finom fuvallatai simogatják a bőrömet. Gondolom, nem csodálkozik senki azon, hogy ezek után szívesen használom ezt az olajat. Az elsőt is én vásároltam magamnak, ami azért volt meglepetés, mert nem nagyon voltam akkor még a bronzos ragyogás személyes híve. Aztán, amikor elfogyott, megvettem megint.

 

The Body Shop Honey Bronze Shimmering Dry Oil nyári kedvencek sminkkel

Én azért nem viszem fel ilyen nagy mennyiségben, mint ahogy a fenti képen a tesztelő. Nem csak lábra, de dekoltázsra, karra, vállra is használható. Az arcomra nem szoktam használni, és nem is tervezem. Érdemes azért a felöltözés előtt időben felvinni, mert különben megfogja a ruhát. Ha rendesen megszáradt, akkor viszont már nem kell aggódni miatta. Ha elfogy megint újra megveszem.:)

[trx_button type=”square” style=”accent_1″ size=”medium” fullsize=”no” link=”http://the-body-shop.hu/termekkereses?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=821&category_id=983″ popup=”no” block=”yes”]ITT TALÁLOD[/trx_button]

 

Neogence napvédő spray SPF50+

Nyári kedvencek: Neogence napvédő spray spf50+ ragacsmentes fényvédelem

Persze, hogy szükség van egy magas faktorú fényvédőre. De ugyanakkor legyen ragacsmentes, könnyű, vízálló, pillanatok alatt eldolgozható és könnyen magammal vihető. Tavaly meg is találtam a tökéleteset. Azóta is ott figyel a táskámban szinte mindig.

Neki köszönhetem, hogy a nyári első, egész napos strandolásomat is megúsztam leégés nélkül. Lassan, de barnulok. Persze azért lubickolás, vízilabdázás után befújom vele magam újra. Pillanatok alatt eldolgozom, és kész is.

Neogence uv spf 50+ napvédő spray teszt

[trx_button type=”square” style=”accent_2″ size=”medium” fullsize=”no” link=”http://www.szepsegcenter.hu/napvedelem_377/neogence_napvedo_spray_spf50_90ml_2050″ popup=”no” block=”yes”]ITT TALÁLOD[/trx_button]

 

Neogence hialuronsavas revitalizáló gél maszk

 

Neogence hialuronsavas revitalizáló gél maszk nyári kedvencek

Jöjjön akkor az arcom nyári kedvence, ami megint egy Neogence kozmetikum. Nekem teljesen új volt a gél maszkok világa. Alapvetően egy könnyű, majdhogynem zselés krémet érdemes elképzelni, amitől puha, jól feltöltött lesz a bőröm. Lehet használni éjszakai maszknak, alkalmilag maszknak (pl strandolás után úgy issza be a bőröm, hogy öröm nézni) vagy akár vékonyan hidratáló krémként. Annyira üde érzés, hogy ez nyáron duplán jólesik.

[trx_button type=”square” style=”accent_2″ size=”medium” fullsize=”no” link=”http://www.szepsegcenter.hu/neogence_hialuronsavas_hidratalo_es_revitalizalo_gel_maszk_150ml_2053″ popup=”no” block=”yes”]ITT TALÁLOD[/trx_button]

 

Benton csiga-méh esszencia

 

Öt nyári kedvenc Benton csiga-méh esszenciaNekem ő amolyan joker. Amikor meg kell nyugtatni a bőröm, amikor hegeket kell meggyógyítani, akkor fantasztikus. Amikor sebesre törte a cipő a lábam, és bekentem, pillanatok alatt csillapította az égő érzést, és a sebeim nagyon gyorsan gyógyultak. Persze alapvetően nem ez a fő funkciója, de nekem mégis ő az, ami elhárítja a vészhelyzeteket. Szeretem a polcomon tudni. Alapdarab.

[trx_button type=”square” style=”global” size=”medium” fullsize=”no” link=”http://bbkrem.hu/benton-csiga-meh-esszencia.html” popup=”no” block=”yes”]ITT TALÁLOD[/trx_button]

 

Organikus Marula hajápoló olaj

 

nyári kedvencek organikos marula hajápoló olaj

Nagy rajongója vagyok a hajolajaknak. Egy ideje már azon gondolkozom, hogy róluk is írok egy összefoglaló posztot. A L’Oréal hajápoló olaja továbbra is a nagy kedvencem, de mindig az volt vele a gondom, hogy nem táskabarát. Az Organikus marula hajápoló olajjal egészen más a helyzet. Mind a mérete, mind a csomagolás anyaga, mint a kupak, mind a kinyomó rész lehetővé teszi, hogy könnyen magammal vihessem bárhová.

Persze ettől még nem lenne a kedvencem. Ahhoz azért több kell. Az állaga sűrűbb, mint a L’Oréal hajápoló olaja, de nem nehezíti el a hajat (kivéve, ha egyszerre túl sokat viszünk fel belőle). Könnyű eloszlatni, és kevés kell belőle. Nem ragacsos. Az illata friss, citrusos jellegű, amit nagyon szeretek benne. De mégis a tápláló hatása az, ami miatt a rajongója lettem. Ott figyel a táskámban, és szívesen használom. 🙂

[trx_button type=”square” style=”accent_1″ size=”medium” fullsize=”no” link=”https://www.naurel.hu/termek/organikus-marula-hajapolo-olaj-45″ popup=”no” block=”yes”]ITT TALÁLOD[/trx_button]

 

Tony & Guy Casual Sea Salt Texturising Spray

Tony & Guy Sea Salt Texturising Spray nyár kedvencek beach waves

Alapvetően hullámos hajam van. És szeretek is ezzel néha játszani. A Tony & Guy spray-vel először egy barátnőmnél találkoztam. Gyorsan ki is próbáltam, aztán hamar beszereztem magamnak egyet, mégpedig kis méretben. Mert azért nem használom nagy mennyiségben. Sokan hajmosás után viszik fel, majd befonják a hajukat, és másnap reggelre szép hullámos lesz.

Az én hajam elég makacs, és én másképp szeretem használni. Amikor már se nem göndör, se nem egyenes, akkor jól befújkálom vele. Ad tartás, és ha pödörgetem, esetleg kicsit feltűzöm ilyenkor, akkor új életet lehet a hullámaimba, és dúsabbá is teszi a hajam. Igazi beach waves hatást ad. Igaz, kicsit ragacsos érzetű lesz tőle, de még mindig jobban szeretem ezt, mint a kemény göndörré formázókat. Annyira laza, szép, és dúst hatást ad, hogy sokszor nem csak a megmentőm volt, de szépítőm is.

Neked mik a nyári kedvenceid?

 

Mentés

Mentés

1 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *