Málna színű ajkak

Smink lépésről lépésre

Odavagyok a bogyó színű rúzsokért. Nem csak a ribizliért vagy az eperért, hanem az áfonyáért, a feketeribizliért, és a málnáért… Főleg a málnáért. Több málnaszínű rúzsom is van, és szívesen viselem őket. Ez még messze nem akadályoz meg abban, hogy beszerezzek egy újat. Akkor is, ha más néven fut. Ilyen vagyok smink nélkül:

előtte

Sminkelés előtt

 

Amikor választhattam az Aden sminktermékei közül, egyértelmű volt, hogy egy sötét, folyékony rúzs mindenképpen lesz köztük. A katalógus nem volt nagy segítség, ahogy a nevek sem, így aztán szörföltem a swatchok között, és végül a 24-es árnyalatnál kötöttem ki. Visszafogott, egyszerű sminket képzeltem el mellé.

 

Misa Cho Bo Yang BB krém

Misa Cho Bo Yang BB krémmel

A Misa Cho Bo Yang BB krémet választottam mellé. Közepes + a fedése, és mindig csodákat művel a pórusaimmal és a karikáimmal. Úgy éreztem, rám fér némi púder is:

Dodo 3W púder

Dodo 3W púderrel

smink lépésről lépésre

Avon mega effects creamy eyeshadow liquid gold

A púdert a T-vonalba vittem fel, és a szemem alá, mert szeretem az élénkítő hatását.

Elnézést kérek, hogy ilyen homályos lett a szemfestésről a fotó. Ezt csak utólag vettem észre.:( Szerencsére ez a legkönnyedebb része a sminknek.

Alapként az Avon vízálló, krémes szemfestékének liquid gold árnyalatát vittem fel. A színe nem sárgás arany, és a fénye is megbocsátó. Vékony rétegben vittem fel, és tudtam, hogy tartós lesz.

Az alsó szemhéj külső felét és a felső szemhéj külső felét és a mélyítő vonal külső felét egy kevés barnával sötétítettem. Éppen csak annyi színt használtam, hogy egy kicsit kiemeljem a formáját. Ehhez a L’Oréal 502 Quartz fumé szemhéjpúderét használtam. A szemöldökömet a Paris Berlin vízálló szemöldökceruza BD3-as árnyalatával rajzoltam át. A szempilláimat a TonyMoly Pang Pang szempillaspiráljával húztam át.

4_szem

Egyéni sminkoktatás

Az arccsontokra csak kevés pirosító került. L’Oréal le blush – Rosewood. A rúzst ecsettel vittel fel, nem a saját applikátorával. A MAC Cranberry kontúrceruzájával áthúztam az ajkak körvonalát. Egy kicsit a rúzsból is vettem fel vele, hogy a színe megegyezzen. Kész is a smink:

malna_szinu_ruzzsal

Aden folyékony rúzs 24-es

Aden folyékony rúzs 24-es

Smink lépésről lépésre

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

1 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *