Teszt: Solone Flight of Fancy Ábrándos pillantás szempillaspirál

Solone Flight of Fancy Ábrándos pillantás szempillaspirál teszt

Azt hiszem, korábban csak egyszer használtam két fázisú szempillaspirált, de nem tett rám nagy benyomást. Ugyan vastagabbá tette a szempilláimat, de ugyanakkor keményebbé is, és nem volt olyan könnyű befedni a fehér szint. Így nem lettünk barátok.

A Solone Flight of Fancy Ábrándos pillantás szempillaspirálját ezért kíváncsian, de kicsit kétkedve próbáltam ki. Hogy miért lettem kíváncsi? Mert láttam élőben, használat közben, és eléggé meggyőzött.

Szerintem, egy nőnek legalább kétféle szempillaspirálra van szüksége. Egy extra drámaira, ami műszempilla hatást nyújt, és egy elegáns, letisztultra, ami a kifinomult sminkekhez tökéletesen illik. Ez a szempillaspirál ennek a spektrumnak a közepén helyezkedik el. Látványos, ugyanakkor elegáns.

Solone Ábrándos pillantás szempillaspirál teszt

De kezdjük az elején! A csomagolása szupercuki. Annyira, hogy még mindig nem dobtam ki a dobozát, pedig már 2 hónapja használom.:)

A spirálfejek

A két spirálfej különböző. Mindkettő szilikon, és rövidebb pillákhoz is tökéletes.

A fehér, alapozó spirál két különböző oldalú. Van egy rövidebb szálakból álló oldala, ami ideális például az alsó pillákhoz, és egy domborúbb, rövidebb és hosszabb szálakból álló fele, amivel a belső szemzug rövid pilláit is könnyű elérni, de a hosszabb, középső pillák is megfelelő mennyiségű festéket kapnak.

A fekete, befejező réteg spirálfeje domborodó henger, azaz itt is rövidebb és hosszabb szálak adják a formát. Kicsit rövidebb, mint a fehér spirálfej, és közepesen rugalmas. Könnyű szépen dolgozni vele.

A festékek

Mind a két festék gyorsan szárad, és könnyű vékony rétegben felvinni őket. A két hónap alatt nem lett sűrűbb vagy csomósabb. Nagyon jó dolgozni vele.

A fehér festék puhítja, és gyönyörűen göndöríti a szempillákat. Pillanatok alatt megszárad. Azonnal rá is lehet menni a fekete színnel, ami intenzív, és vékony rétegben terül el. Nyom nélkül befedi a fehér részeket.

Solone Flight of Fancy szempillaspirál teszt

A hatás

Kezdjük azzal, hogy mi is a kiindulási helyzet, azaz milyenek a szempilláim. Viszonylag hosszú szempilláim vannak, de ez nem annyira látszik, mert egyrészt világosabb a végük, másrészt előre állnak, és nem igazán göndörödnek.

A fehér réteg után azonnal látszik, hogy mennyire megemelte a szempilláimat, és szépen felgöndörítette őket. Ezt nagyon imádom. Ahogy más spirálok tesztjénél, úgy itt sem használtam szempilla göndörítőt, hogy a valós hatást láthassátok.

Erre jött a fekete réteg. Olyan gyönyörűen fedi be a pilláimat, hogy mindig olvadozok. Lehet rétegezni is, de akkor azért már elkezdenek tapadni a pillák. Én általában maradok ennél a letisztult hatásnál. A pillák nem keményednek meg. Érintésre is teljesen természetes érzést adnak. Próbáltam a fekete részt a fehér alapozó réteg nélkül is, de úgy azért nem volt ennyire látványos a hatása.

Jól bírja a gyűrődést. Szupertartós. Emiatt lemosni azért nem olyan egyszerű. Vízálló szemfesték lemosó szükséges hozzá. Én a Solone kétfázisú lemosóját használom, és azzal azért könnyen megy.

Ezért került a Solone Flight of Fancy Ábrándos Pillantás szempillaspirál a kedvenceim közé.

Az ára: 4.690 Ft

Mentés

Mentés

Mentés

1 I like it
0 I don't like it

Azt szeretném, ha végre szépen néznénk önmagunkra. Hogy örömünket leljünk az arcunk, a lelkünk és a testünk egyedi szépségében. Hogy mindazok az örömök, amiket az élet kínál könnyedén elérhetőek legyenek a számunkra. Az a hivatásom, hogy ezt segítsem, tápláljam, megkönnyítsem másoknak is. És ezért én is folyamatosan fejlesztem magam és tanulok, hogy mindaz, amit átadok gazdagítsa az életed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *