Ehhez a sminkhez alig kell valami. De tényleg. Akkor is könnyen elkészítheted, ha nem vagy gyakorlott vagy precíz. És kevesebb, mint 5 perc elég hozzá.

egyszerű, gyors natúr smink

Ugyanakkor friss és üde hatást ad, gyönyörűen ragyog, de zsíros fény nélkül. Az egész smink fókuszában  a könnyedség áll. Egy pillanatig sem kétséges, hogy megéri az a pár perc. Kezdjünk is bele!

Alapozás és szemöldök

Missha BB krém,

A Misa Cho Bo Yang BB krémemmel kezdtem. Szépen fed, ugyanakkor enyhén ragyogó. A szemöldökömre a Solone 24 órás tökéletes szemceruzát választottam. Nem a precízség volt a lényeg, hanem az üde és természetesebb hatás.

Szemfestés

szemfestes1

Nemrég kaptam meg az IsaDora Strobe palettáját három highlight színnel. És imádtam az első pillanattól kezdve. Ezt a palettát használtam fel a szemfestéshez. Most a három színből a középsőt látod a szemhéjamon.

Ehhez adtam a belső szemzugban a világosabb árnyalatot, amiből a szem mozgópontjának a közepére is vittem fel. Ezt látod itt:

natúr szemfestés egyszerűen és gyorsan

A felső pillák alsó részét egy nagyon kevés fekete szemceruzával húztam át. (Solone vízálló szemceruza varázs) ettől megmarad a natúr jelleg, de a szem mégis kiemeltebbé válik. Egy puha ecsettel finom árnyékot vittem fel a mélyítő vonal külső részére. (Solone Flight of Fancy szemhéjpúder bűbáj 18-as.)

Pirosító és spirál

pirosito

Azzal a szemhéjpúderrel, amivel az árnyékot elkészítettem egy leheletnyit tettem a külső szemzugba is, majd a szempilláimat is kifestettem a Solone Flight of Fancy ábrándos pillantás spirálommal, mert elegáns és finom hatású. Tökéletesen illik a natúr sminkhez, és göndöríti a pillákat. A fotón még egy kis pirosítót is láthatsz. A Solone Flight of Fancy Pinky peach sweet igéző arcpírral.

Az utolsó lépések és a kész smink

Azt szerettem volna, ha a pirosítás fényesebb és enyhén bronzosabb, így az IsaDora Strobe palettájának középső színét egy nagy ecsettel felvittem az arccsontra. A világosabbal az arccsontomat és az államat emeltem ki. Az ajkaimra a L’Oréal Pink Fever rúzst tettem, amit egy papírzsepivel rányomtam a számra, hogy felitassa a felesleget és összedolgozza a színt az ajkaimmal.

Kész is a smink. Elnézést kérek a fényviszonyok miatt, összevissza sütött a nap aznap, amikor ez a smink készült.

Natúr smink lépésről lépésre

egyszerű, gyors natúr smink

Tuningolt képek:

szupernatúr smink lépésről lépésre

Szupernatúr smink egyszerűen és gyorsan

[agg-ad id=”18710″ align=”center”]
Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Sminkjeink lépésről lépésre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Lila és ezüst, csillogó szemfestés műszempillával

Kifejezetten látványos és hangsúlyos szemfestés kevés hozzávalóval. …