Természetes, hogy kíváncsi vagyok rá, hogy milyen egy igazán luxus kozmetikai kezelés. Tudni akarom, hogy mi az a több, mi az a különbség, amit adhat. Mert ha van valami, ami nagyon jó lenne nekem (vagy azoknak, akiket ismerek), akkor tudni akarok róla. Így aztán örömmel mondtam igent a SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****superior és a Thalion francia prémium márka meghívására. A nap végére összeállt bennem, hogy mik azok alapelemek, amik felejthetetlenné tesznek egy kozmetikai kezelést.

Szeretnéd tudni, mitől különleges egy prémium kezelés? Lássuk!

A kozmetikumok, azaz a “mivel”

 

Egy luxus kozmetikai kezelés alapjául természetesen csak olyan kozmetikumokat választanak, amik látványos eredményt adnak a kezelés végére, amik pontosan azt adják a bőrnek, amire annak szüksége van. És amilyen erős a mezőny ma a szépségápolási termékek között, nem elég, ha jó, de kiemelkedőnek kell lennie, és minden, a kezelés során felhasznált terméknek egymás hatását kell erősítenie, hogy a végén extra boldogan távozzon a vendég.

Ha szereted az egyedi és különleges kozmetikumokat, akkor vigyázz, mert a Thaliont imádni fogod. A Thalion egy francia, prémium kozmetikai márka, ami már több, mint száz éve kutatja a tengeri algák különleges hatásait. 100%-ban tengeri alapanyagokat használnak. Az általuk készített kozmetikumok a saját tengeri biorezervátumukból származnak, és sebtében fel is dolgozzák őket, nem is akárhogy. Szupersokat tudnék mesélni róluk, mert nagyon meggyőző volt, amit láttam, most mégis haladok tovább, mert még egy csomó rendkívüli információt szeretnék átadni neked. (A részletesebb és gyönyörű információs anyagot itt találod.)

A Thalion kozmetikumai közül több is felkeltette az érdeklődésemet. A tengeri arcpermet, ami hidratál, frissít és feltölt. Az összerázható, krémesen habossá váló Algoplast rugalmas lifting maszk, az Ocean Secrets termékcsalád komplex széruma… De mind közül a leginkább a tengeri gyöngyökre voltam kíváncsi, amiket a szakember egyesével helyez el a ráncocskákon, majd feltörve azokat belemasszírozza a koncentrált tengeri elixírt a bőrbe.

És ezzel egy nagyon picit előreszaladtunk a kezeléshez, azaz ahhoz, hogyan érhető el, hogy az egyedi kozmetikumokból a maximális hatás mellett egy emlékezetes élménnyel is gazdagabbak lehessünk.

Thalion Ocean Secrets arckezelés

A kezelés, azaz a hogyan

 

A Thalion Ocean Secrets kozmetikai kezelése azzal kezdődik, hogy a vendéget elvarázsolják. El ebből a világból egy olyan állapotba, ami a tenger ringatására, a hullámok adta simogató mozdulatokra emlékeztet. Minden… az illatok, a mozdulatok, a mélységek és felszínek, a ritmusok váltakozása beinvitál egy olyan világba, ahol elengedni magunkat teljesen természetessé válik.

Az Ocean Secrets kezelés egyik legnagyobb ajándéka a láthatóan és érezhetően feszesebb arckontúr, és a kozmetikumok mellett a speciálisan erre fejlesztett, egyedi masszázsnak is óriási szerepe van ebben. Öröm volt nézni az oktatási anyagot átadó kozmetikus mozdulatait. Fent már találtatok egy kóstolót a tengeri gyöngyök használatából. Most egy kicsit lágy masszázs részből mutatok valamit:

De a kezelés egy erősebb, kifejezetten arctorna jellegű masszázst is tartalmaz, éppen ezért injekciós arckezelések után három hétig ezt a masszázst nem ajánlott elvégezni.

Thalion Ocean Secrets tengeri gyöngyök

A kozmetikus

 

Ez a program alapvetően azoknak a szakembereknek szólt, akik majd a kezeléseket elvégzik, és sok lehetőségem volt beszélgetni velük. Gondolom, azt mindannyian tudjuk, hogy a szakértelem mennyire fontos, és egy prémium márka arckezeléseit olyan kozmetikusok végezhetik csak, akiknek a tudása nem is lehet kérdés. Olyan kozmetikusokkal találkoztam aznap, akik lelkesek voltak, hogy megint tanulhatnak valami újat, akik folyamatosan követik az újdonságokat… És közvetlenül a “forrástól” a cég francia trénerétől: Elisabeth Boussely-tól tanulhattak

De kiemelnék még valami extra fontosat, mégpedig a személyiséget. Mindenki, akivel beszéltem, nem csupán nagyon pozitív személyiség volt, de a beszélgetéseink során az is kiderült, hogy mennyire fontos igényük van arra, hogy lelkileg kiegyensúlyozottak legyenek, hogy a vendégeiket a lehető legmagasabb szinten, és maximális tisztelettel szolgálják ki. És ez a hozzáállás már önmagában is rengeteget ad. Szeretek elhivatott emberekkel találkozni, mert ők tudnak igazi változásokat létrehozni.

 

A helyszín

 

Hotel Spirit spa kezelések

A helyszín egy biztonságos burokként ad teret a szépüléshez. Mind a vendéget, mind a szakembert segíti abban, hogy támogató környezetben történhessen meg az átalakulás. Most először jártam a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-ban, de minden bizonnyal nem utoljára. Bármerre néztem, minden az ellazulást, a pihenést és feltöltődést támogatta. Az öt csillagos hotel itthon a legszélesebb választékát kínálja a SPA kezeléseknek, több, mint 100 különféle kezelést.

img_20161107_150628

A  Spirit Hotel testvérével a hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior-ral együtt 10 év alatt több, mint 20.000 Thalion kezelést végeztek már el itthon.

Így áll össze minden tudás, minden erőfeszítés és minden körülmény ahhoz, hogy a szépségünk minden szinten támogatást kaphasson.

Senki nem fizetett azért, hogy ezt a bejegyzést megírjam. egyszerűen a saját pozitív élményeim vezettek abban, hogy megosszam a tapasztalataimat veled.

Mentés

Mentés

Mentés

  • Mi is az a spa víz?

    Az egészséges, a finom és a látványos tökéletes párosítása. És még egyszerű is. …
Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Márka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Mi is az a spa víz?

Az egészséges, a finom és a látványos tökéletes párosítása. És még egyszerű is. …