Te is azok közé tartozol, aki ezer éve próbálkozik azzal, hogy jól húzza meg azt a bizonyos tusvonalat, de mégsem sikerül? Megnéztél már sok videót, elolvastál sok cikket, és mindig azt hallottad, hogy ha pontosan követed a lépéseket, akkor majd most sikerülni fog. De mégsem lett olyan. Talán el is könyvelted magadban, hogy azért van, mert béna vagy.

Nem vagy béna.

Csak trükkös a szemhéjad.

Az évek során a sminkoktatásokon többször el kellett ezt már magyaráznom, megmutatnom a tanítványaimnak. Nem bénák. Csak trükkös a szemük. Nagyon megörültem, amikor ezzel a videóval találkoztam, mert tökéletesen megmutatja, hogy miért nem működik mindenkinek az a tusvonal készítés, amit olyan sokan megmutattak már.

Akkor, amikor a hagyományos, szép, filigrán farkincával próbálkozol, nem is feltétlenül tudod elsőre megmondani, hogy mi is a probléma pontosan, hiszen követted az utasításokat. A szemed mégis valahogy fáradtnak tűnik.

Ez a hagyományos módszer ugyanis nagyon kiemelik, ha a szemhéjad ejtett, vagy ereszkedik.

Oké, de akkor mi az, ami helyette a te szemformádhoz jó választás?

Amikor meghúzod az ívet, akkor a vonal végét a szemhéjadnál meg kell vastagítani. Nem adjuk meg neki azt a lejtős ívet, hanem a inkább egy kis “dombocska” köti össze a farok részt a szemhéj ívével. Az ív felső része soha nem megy a szem legfelső pontja alá. És persze nem kell, hogy ennyire hosszú legyen.

Azaz ehhez a szemhez egy drámaibb, vastagabb ív illik igazán. ez sokaknak ijesztő, amikor megmutatom, mert az elegáns, vékony vonal az, amire vágynak. Ha szépen, lassan elkezded vastagítani (és akár domborítani a homorítás helyett) a tusvonalad ívét, az egész arcod frissebbnek, energikusabbnak látszik majd, és jobban harmóniába kerül az arcod.

Tudom, hogy nehéz. És még bátrabbnak kell leni ahhoz, hogy az ember egy ilyen vastagabb tusvonalat bevállaljon, de megéri. 🙂 Kezdd ceruzával megrajzolni akár eleinte, hogy megszokja a kezed a másfajta mozdulatot, és aztán jöhet a rá a tusvonal.

Építsd fel lépésről-lépésre. A profik sem egyetlen mozdulattal húzzák meg azt a bizonyos ívet.

Hajrá Neked.:)

[agg-ad id=”18710″ align=”center”]
Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Gyorstippek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Füstös tusvonal lágy kontúrral

Tudom, milyen sokakat megijeszt a tusvonal. Mert nehéz szépen meghúzni, megmutat minden bi…