Idén leszek 41 éves. Gyorsan készítettem egy fotót a mobilommal, hogy a lehető legfrissebb állapotot láthasd. Szeretem magam. A koromat is szeretem. Nem igazán gondolkoztam azon, hogy változtassak magamon, amíg nem kaptam lehetőséget rá.

Egyre több olyan ismerősöm van, akinek arcfeltöltése volt, szóval nem teljesen idegen a téma a számomra. Tavaly több előadást és bemutatót is meghallgathattam a kés nélküli arcfiatalításról, a hialuronsav pedig a vesszőparipám, így aztán viszonylag többet tudok arról, mit lehet elérni hialuronsavas arcfeltöltéssel.

Tavaly a Royal Clinicsnek köszönhetően még hialuronsavat is injekciózhattunk paradicsomba, és aranyszálakat húzhattunk banánba. De nem csak emiatt emlékszem rájuk annyira, hanem mert nagyon tetszett az, ahogy hozzáállnak a szépséghez, amit nem egy követendő eszményként vagy ideálként tálalnak. Jó volt találkozni ezzel az egészséges szépítő filozófiával, amit aztán profi eszközökkel támogatnak meg.

Így aztán elgondolkodtatott a Royal Clinics ajánlata, hogy mi lenne, ha kipróbálnám az arcfeltöltést az Yvoire hialuronsavával (Amit az LG készít, és amúgy teljes kozmetikai kínálatuk is van.)?

Arcfeltöltés vagy sem

És bevallom, elgondolkoztam. Alapvetően kíváncsi vagyok, így végül is kértem egy időpontot konzultációra, hogy feltehessem a kérdéseimet. Amikor egy barátnőm megkérdezte, hogy bízom-e abban, hogy őszinte választ kapok, a korábbi tapasztalataimból kiindulva szívből tudtam igent mondani. Ezért is döntöttem úgy, hogy elmegyek.

Milyen volt a konzultáció?

A kérdéseimre Dr Hatvani Zsófia bőrgyógyász válaszolt. Nagyon könnyű volt őszintének lenni vele, hiszen igazi nyitottságot éreztem.

A kérdésre, hogy mit szeretnék változtatni az arcomon, egy kicsit elgondolkodtam, de csak azt tudtam válaszolni, hogy megbarátkoztam magammal. (Persze, ha én rajzolhatnám meg az arcomat, valószínűleg nem pont ilyen lenne, de ez vagyok én itt és most.)

Aztán megvizsgálta az arcomat, és azt mondta, a koromnak megfelelő az állapota. Kicsit pirosas (az). És hogy megvan a volumene. Aztán azt kérte, hogy nézzek szigorúan. Kiderült, hogy nem tudom összeráncolni a homlokomat. Annak idején a jeges tekintetet szoktam meg inkább, ami úgy tűnik, simábban tartja a bőrömet.

Így aztán azt mondta, hogy nincs szükségem arcfeltöltésre. Az egyetlen, amin lehetne egy kicsit feltölteni, az a szám. Persze semmi drasztikusra nem érdemes gondolni. Elmondta, hogy az ajakfeltöltés fájdalmas, de nagyon szép is tud lenni. Körülbelül 2 hét alatt rendeződik el igazán. Ha szükség van korrekcióra, akkor azt a 2 hét után ejtik meg. A peremet is lehet egy picit feltölteni, vagy korrigálni az aszimmetrikus részeket. Egy darabig még az ajkain extra érzékenyek lesznek. A hialuronsavnak köszönhetően pedig sokkal hidratáltabbak és puhábbak is.

Arcfeltöltés előtt

Mivel tréningeket tartok, és önbizalmat is fejlesztek, azaz sokat beszélek, megkérdeztem, hogy mennyi a szükséges gyógyulási idő, amikor már nem érzem kellemetlennek az ajkaim feszülését. Egy hét.

Meddig tart az ajakfeltöltés?

Ez teljesen egyedi ugyan, de átlag 6-9 hónapra számíthatok. Nagyra értékeltem az őszinteséget.

Eléggé megmozgatott, hogy kipróbálhatom magam egy kicsit másképp. A fájdalom nem riasztott el igazán. (Legalábbis most még nem, amíg nem fáj.)

Hogy mi szólt bennem mégis ellene?

Szeretem az ajkaimat. Az érzékenységüket, a formáikat. Annyi a szép emlékem. Valahogy attól félek, hogy elveszteném ezt a jó kapcsolatot. Hogy úgy lennék más, ahogy nem akarok más lenni. Vagy pont fordítva. Azt szeretném meg magamban, ami nem én vagyok.

Nem zárom ki, hogy a jövőben majd nem próbálom ki, pláne, hogy megbolygattam ezt most magamban. Azt is tudom, hogy ha ilyesmit fontolgatok majd, akkor a Royal Clinicshez megyek majd. De egyelőre maradok olyan, amilyen most vagyok.

Pár nappal a döntésem után egymás után 4 embertől kaptam meg azt, hogy ahogy belépek egy helyiségbe, az melegebbé válik, hogy a hangulatom ragadós, hogy mennyire jó ilyen színes egyéniséggel találkozni, aki vállalja önmagát. És most ez tölti fel a mosolyomat.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Szépség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.