Újra meg újra összeszorul a szívem, amikor hallom, hogy a környezetemben a nők milyen degradálóan tudnak beszélni a testükről. Tudom, hogy a mai kultúrában ez teljesen “normálisnak minősül”, sőt nemegyszer arra reagálnak furcsán az emberek, amikor valaki szeretettel beszél a testéről.

Tanulnunk kell még, hogyan szerethetjük jobban magunkat. Nincs még ilyen mintánk, és pontosan ezért szeretek inspiráló modelleket és perspektívákat megmutatni, mert lehet másképp hozzáállni a testünkhöz.

Megan Crabbe modell a Curvy Kate fehérnemű márkának dolgozott, amikor támadt egy ötlete. A Curvy Kate angol márka a nem retusált fotóiról. Az egyik kollekciójukhoz Megant kérték fel modellnek, és nagyon szép fotók készültek.

önbizalom, testpozitív

Megan pedig, miután hazament arra jutott, hogy szeretne egy még natúrabb változatot a fehérneműkhöz, mégpedig belőtt frizura nélkül, natúr arccal, és természetesen pózokban, hiszen ezeken a képeken is ő van. És a véleménye szerint ettől még ugyanolyan szexi.

Megan ezt mondta:

Biztos akartam lenni abban, hogy ha látják a szépen megkreált változatot a képekből, akkor ezekkel a képekkel is találkozzanak. Ahol szeretem a párnákat a hasamon, ahol ünneplem a puhaságomat. Tudom, hogy a világ azt várja tőlem, hogy csak az előnyösnek számító oldalamat mutassam meg, és szégyelljem magam a többiért. De én nem vagyok hajlandó erre. Mindkét oldalam megérdemli a szeretetet, és mindkettőben látom a szépséget. Ugyanaz a test, ugyanaz a fehérnemű, ugyanaz az ember, – ez az, ami igazán számít.”

testpotitív kampány

önbizalom, fehérnemű, szexi

testpozitív

testpozitív, önszeret, önbizalom

Érdekelnek a testpozitív programok. Hamarosan előadást tartok a Plus size jóga testpozitív napon.

Mentés

Mentés

Mentés

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Divat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Mindenféle testalkatú modellt öltöztetnek a versenyzők a Project Runway új évadában

Ha Heidi Klumon múlt volna, már sokkal korábbi évadokban is találkozhattak volna a tervező…