Érkezett egy olyan kérés, hogy több gyorsan elkészíthető, egyszerű, natúr smink kerüljön ki az oldalra. Eleget teszek a kérésnek, és máris jöjjön az első gyors, natúr, üde smink.

Szerintem, még 5 perc sem kell hozzá, ugyanakkor friss, természetes hatást ad az arcodnak.

Így készül a gyors, friss, egyszerű, nappali smink:

A szemfestés első lépése egy enyhén fényes, a bőröm színéhez hasonló alapszín, ami tartós, és tudom, hogy egész nap számíthatok rá. A Solone Flight of Fancy szemfestékek 5-ös árnyalatát választottam hozzá.

Mi a jó abban, ha a bőrszíneddel megegyező szemfestéket használsz?

A legtöbb embernek enyhén vöröses tónusú a szemhéja. Ha szemfestékkel vagy alappal vagy korrektorral ezt semlegesíted, az arcod üdébbnek látszik majd, a szemed kipihentebbnek.

Ha mélyebben ülő, titokzatos a szemed, válassz fényesebb árnyalatot. Ha nagy és dülledtebb, akkor a matt előnyösebb, de az első szabály az, hogy válaszd azt, amihez kedved van.:)

A szemránc fölötti részbe egy kevés IsaDora Face Sculptor 10 Sun Glow matt bronzerét vittem fel, hogy egy kicsi mélységet adjon a szememnek. Kevés került belőle a külső, alsó harmadra.

Az alsó vízvonalamat az Estée Lauder fehér szemceruzájával húztam át, hogy nagyítsa és frissítse a tekintetem. A szemöldökömet most a L’Oreal barna szemöldökceruzájával rajzoltam át.

A Solone Flight of Fancy kétvégű göndörítő szempillaspirálját vetettem be a pilláimon, mert a natúr sminkhez olyan spirált szerettem volna, ami természetes hatású és elegáns. Ugyanakkor kell az is, hogy drámai legyen. ettől a spiráltól megkapom mindkettőt.

Ezután vittem fel a BB krémet az arcomra. A Misa Cho Bo Yang nagy kedvencem. Nagyon természetes a hatása, ugyanakkor a pórusaimat kisebbnek mutatja. A fedése közepes alá, ami a mostani céljaimnak tökéletesen megfelel.

friss és natúr smink 5 perc alatt

Pinkes pirosítót választottam hozzá. Az ajkaimra pedig az IsaDora Multivitamin Gloss 36-os raisin árnyalata került. Íme a kész smink:

ötperces friss és natúr smink

öt perces sminkek - friss és natúr

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Sminkjeink lépésről lépésre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Vörös rúzs és strobing – Lépésről lépésre

Könnyed, nőies, nyáron is elegáns. Ha vörös rúzs, akkor a bőröm legyen egyöntetű és a fény…