Egy ideje otthon edzek újra. Ha követsz instagramon, akkor néha a történetben találkozhatsz azzal, ahogy izzadtan lihegek egy-egy edzés után, hogy mások is lássák, jól kimozogtam magam. 😀 Most pedig arra jutottam, hogy írok majd véleményt olyan edzésekről, videókról, amiket végigcsináltam.

Megvannak a régi kedvenceim is, de nagyon szeretem megengedni magamnak és a testemnek, hogy arra mozogjak, ami tényleg beindít. Amikor balettre vágytam, azt vettem elő.
New York City Ballet Workout | Volume 1

Az az igazság, hogy nem tanultam balettozni soha. És elég béna vagyok a koreográfiák követésében is. Szerencsére ez egy olyan balett edzés, ahol nincs feltétlenül szükség ezekre. (A videót megtalálod a bejegyzés tetején.)

Azt nem állítom, hogy mindig azt csináltam volna, ami ööö… a feladat volt. Sőt néha abban sem voltam biztos, hogy melyik a jobb lábam, de ettől még ez volt az egyik legélvezetesebb tornavideó, amit valaha is kipróbáltam.

Ez volt az egyik legélvezetesebb tornavideó, amit valaha is kipróbáltam. Click To Tweet

Az egy órás edzés végén ezt rögzítettem az instára, kattints a képre a véleményemért:

Kipróbáltam a New York City Ballet edzést, és imádtam. #edzés #workout #ballet

Viktória László (@sminkkel) által megosztott bejegyzés,

Élveztem csinálni. Habár persze a közelében sem járok ennek a kecsességnek, mégis tündérkirálynőnek éreztem magam. A mozgáskoordinációmnak és az egyensúly érzékemnek legalább annyira használt, mint jópár olyan izmomnak, amik amúgy ritkábban kapcsolódnak be a játékba.

New York City Ballet Workout | Volume 1

Az egész művészi és gyönyörű volt. És ami számomra szintén sokat ad: testpozitív volt. Sehol egy degradáló megjegyzés, vagy erőszakos motiváció. Azt érzetem, hogy most a mozgás szépségéért mozgok, hogy átengedhetem magam neki, anélkül, hogy egyéb szándékom lenne vele. Amikor az edzés végé felhangzott, hogy adjak tiszteletet a testemnek, akkor mély hála öntött el. Pont így szeretem.

New York City Ballet Workout | Volume 1

Amit kritikaként említenék, az az, hogy a hang (sajnos csak angol) nagyon halk volt a zenéhez képest, és néhol, amikor sötét volt a háttér, és a hang is halk, nehezen találtam ki, hogy most mégis mi lenne a dolgom, illetve, hogy elég sok volt a reklám a videó közben.

New York City Ballet Workout | Volume 1

Bőven volt, ami kárpótolt mindezért. Kifejezetten jó volt gyönyörködni a táncosok testében a végtelenül precíz mozgáskoordinációban. A zene simogatta a lelkemet.

Hogy kinek ajánlom? Azoknak, akik teljesen ki akarják kapcsolni a világot egy időre, és inkább hajlékonyságra, fegyelemre, ugyanakkor művészi átélésre utaznak, nem annyira az elégetett kalóriák mennyiségére. Van belőle kettes változat is.

Mentés

Mentés

New York City Ballet torna
Követhetőség 7.1
Zene 9.4
Hajlékonyság fejlesztése 9.7
Egyensúly fejlesztése 9.5
Mozgáskoordináció fejlesztése 9.3
Testpozitivitás 9.2
Kalóriaégetés 7.6
Összefoglaló
Azoknak, akik teljesen ki akarják kapcsolni a világot egy időre, és inkább hajlékonyságra, fegyelemre, egyensúlyra, ugyanakkor művészi átélésre utaznak, nem annyira az elégetett kalóriák mennyiségére. Van belőle kettes változat is.
8.8
Kipróbáltad? Értékeld te is!
Felhasználói értékelések 0 Légy te az első
Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Egészség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Mindenféle testalkatú modellt öltöztetnek a versenyzők a Project Runway új évadában

Ha Heidi Klumon múlt volna, már sokkal korábbi évadokban is találkozhattak volna a tervező…