Ha van valami, amit nem szeretek a sminkelésben (igen, van ilyen), akkor lemosni. Főleg a szemfestéket. Márpedig ez legalább annyira  a sminkelés része, mint bármelyik másik elem. Ha sminket viszek fel, akkor le is kell mosni. Vagy szegény bőrömnek rossz lesz a karmája.

Szép választékot próbáltam már ki az idők folyamán a sminklemosókból. Amit most tovább szűkítenék a szemfesték lemosókra, mert ez a lemosó igazából a szemre és ajkakra van, azaz a kihívást jelentő területekre.

A szemem alapból kihívás a sminknek, ezért kifejezetten sokat tetszek azért, hogy tartós legyen a sminkem. A lemosását ez sem könnyíti meg.

Egy ideje a Solone Gyengéd Sminklemosó Folyadékot használom, és ahogy látod, már nem sok van belőle. Azért, mert szeretem, és nagyon bejött. De jöjjön a részletes véleményem.

A csomagolása egyszerű, aranyos és praktikus. A csavaros kupak miatt akkor is könnyen magammal tudom vinni, ha külső helyszínen sminkelek.

Kétfázisú, azaz olajos/vizes. Minden használat előtt alaposan össze kell rázni, aztán lecsavarni a kupakot, löttyinteni belőle a vattára, és jöhet is a lemosás.

Ez az a rész, ahol különösen jól teljesít. Semmi csípős érzés vagy kettős látás. Viszonylag gyorsan oldja a festéket, és a megszokottnál jóval kevesebb suvickolással meg tudok szabadulni a sminkemtől.

Ez pedig olyan jó tulajdonság, amit nagyra értékelek.  A Solone Gyengéd Sminklemosó Folyadék olajos része miatt nem használom smink korrigálására (ilyenkor a micellás víz jön), csak a szemfestés lemosására.

A videóban egy szupertartós szemceruzán (Solone vízálló szemceruza varázs) mutattam be. Nagyon gyorsan felvette a festéket, nem beszélve arról, hogy nem maszatolta szanaszét. Azért persze, amikor egy sötét, füstös szemfestés mosok le, akkor azért az ennél több munkával és kenődéssel jár.

Van egy kis illata, ami se nem kellemes, se nem kellemetlen. Nem is tűnt fel igazán, míg bele nem szagoltam a műanyag üvegébe.

Nagyon megszerettem. És meglepően sokáig elég volt ez a 100 ml. Ebben a pillanatban 1.990 Ft az ára.

Itt tudod megvásárolni

 

Solone Gyengéd Sminklemosó Folyadék
Hatékonyság
Gyorsaság
Gyengédség
Ár/érték arány
Csomagolás
Összefoglaló
Gyors és hatékony, kétfázisú sminklemosó, ami könnyen eltávolítja a vízálló spirálokat is. Leginkább szemfesték lemosására használom.
94 %
Kipróbáltad? Értékeld te is!
Felhasználói értékelések 0 Légy te az első
Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Kedvencek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Vörös rúzs és strobing – Lépésről lépésre

Könnyed, nőies, nyáron is elegáns. Ha vörös rúzs, akkor a bőröm legyen egyöntetű és a fény…