Attól még, hogy pár hétig nem vagyok otthon, még a sport nagyon is terítéken van. Hoztam magammal edzőruhát (kivéve cipőt) és a jóga szőnyegemet is bepakoltam. A súlyzók, kettlebell és egyéb eszközök most otthon figyelnek. Volt azért még pár speciális szempontom, amikor edzést keresgéltem. Mivel a menzeszem 3. napján jártam, csak a maximum közepes intenzitású, nem túl gyors edzések jöhettek szóba.  És mivel személy szerint jobban kedvelem a 30-40 perces edzéseket általában (edzése válogatja), ezt most sem szerettem volna túllépni.

Jó ideig válogattam, mire megtaláltam azt az edzést, amit motiválónak és érdekesnek éreztem, és szívesen végigcsináltam. A Gymra egy olyan átfogó edzés youtube csatorna, ahová sok edző teszi fel a gyakorlatait, így szerezve nagyobb ismertséget. Ott találtam meg a számomra éppen ideálisat:

31-Minute Full Body Workout – Bodyweight No Equipment Workout 250-300 Calories címmel. Nem csupán megfelelt minden elvárásomnak, de Rebecca Louise-t kifejezetten szimpatikus edzőnek találtam. Nyugodtan és elhivatottan végezte a gyakorlatokat. Ettől pedig biztonságban éreztem magam, és szívesen követtem.

Semmi “motiválónak szánt” testelidegenítő mondat, sokkal inkább precizitás, odafigyelés, fegyelem. Személy szerint pont erre volt szükségem akkor. Több edzését is megtalálod a csatornán, sőt érdemes körülnézni Rebecca weboldalán is.

Közvetlenül az edzés után ezt vettem fel:

Újabb youtube edzést próbáltam ki. A tesztet hamarosan megtalálod a sminkkelen. 🙂

Viktória László (@sminkkel) által megosztott bejegyzés,

Nincs benne koreográfia, könnyű volt követni. Azért van benne pár plyometrikus gyakorlat, amit én könnyített változatban csináltam meg, de azért nem ugrottam át. Kifejezetten ajánlom ezt az edzést, ha szeretnél egy teljes testes mozgást, ami kihívás, de mégsem túl intenzív.

Mentés

Mentés

Mentés

Rebecca Louise teljes testes edzés
Követhetőség 9.5
Kezdőknek is ajánlható 9.1
Fegyelmezettség 9
Összefoglaló
Kifejezetten ajánlom ezt az edzést, ha szeretnél egy teljes testes mozgást, ami kihívás, de mégsem túl intenzív.
9.2
Kipróbáltad? Értékeld te is!
Felhasználói értékelések 0 Légy te az első
Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Egészség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Kipróbáltam: Piyo edzés Pataki Andival

Erős, jól felépített, edzés, ami megmozgatja a teljes testet, segít hajlékonyabbá válni és…