Okos eszközökkel körbevenni magam… ezt szeretem.

Gyönyörű kiegészítők… imádlak benneteket

Amikor ez a kettő találkozik, az pedig maga a mennyország.

Az, hogy a sport teljesítményemet követni tudom, engem motivál. Ott van feketén-fehéren, hogy tettem valamit. Annak idején a Polár szívmonitorom miatt is tudatosabb lehettem arra, hogyan működök. Tudom, mennyi kalóriát égetek el, mennyi távolságot tettem meg. gyakran fordult elő, hogy jobban teljesítettem, mint vártam.

Az, hogy tudatosságot tettem a mozgás mellé, az egészségem szempontjából sem volt mellékes. Mostanában kezdtem el azon gondolkodni, hogy de jó lenne egy olyan fitness tracker, amit akár kiegészítőként is viselhetek, és okos is.

Pár fitness tracker azonnal el is varázsolt. Neked hogy tetszenek? Monitorozod, hogy mennyit sportolsz? Van kedvenced? Oszd meg velem a tapasztalataidat, kérlek, mert segítesz vele!

 

Bellabeat Leaf health tracker

Bellabeat fittnesz trackerek nőknek

Ez nem az a fitness monitor, ami csillog-villog és üzenget, de ettől még nem érdemes lebecsülni, ugyanis bölcsen van kitalálva.

Miben más a Bellabeat Leaf?

Leginkább attól az applikációtól, amit mellé adnak. Az volt a fejlesztők fókuszában, hogy a test és lélek is kapjon elegendő figyelmet. Így nem “csak” a napi aktivitást méri, de az alvás minőségét, a stresszt, a menstruációs ciklust is, és még vezetett meditációkkal is segít. A légző gyakorlatok azoknak is sokat segítenek, akik szoronganak.

A design tükrözi ezt a fajta egyensúlyra törekvést a harmóniára és a békére. Az applikációval együtt csodás párost alkotnak. Képes vibrálni is, hogy a figyelmeztetései és üzenetei biztosan eljussanak hozzád.

Bellabeat

 

Swarovski Shine activity tracker

Swarovski shine activity tracker

 

A Misfit és a Swarovski szerencsés összefonódásának gyümölcse a Swarovski Shine. A Misfit régi, megbízható motoros, ha fitness trackerekről van szó, és ez az alap a Swarovski kristállyal nem csak stílusos, de hatékony is lesz egyben.

swarovski shine activity tracker

Miben más a Swarovki Shine?

A Misfitnek már alapból van egy Shine szériája, ami egy minimalista, kerek, modern design és az ütős applikáció keveréke. Attól, hogy rákerült a kristály eleganciát és időtlenséget kapott. Pláne, hogy ez a szép, kerek kristály nyakláncba, karkötőbe vagy órába illeszthető.

Nyomd meg kétszer, és mutatja az időt vagy egyéb egyszerű értesítéseket láthatsz. Helyezd a telefonodra, és máris küldi a többi információt is, ami leginkább aktivitásodat és az alvásodat követi:

Swarovski Shine

 

Fitbit Flex 2 fitness tracker

 

Fitbit Flex2 ftiness tracker

 

A Fitbit is már régi motoros a szakmában. Talán az elsők lehettek, aki kijöttek a saját kis készülékükkel.

Miben más a Fitbit Flex2?

A régi fitbithez képest a Flex2 sokkal keskenyebb. Nincs képernyője, így az 5 különböző leddel kommunikál, és mutatja, hogy hol tartasz a napi aktivitásodban. És vízálló 50 méterig, azaz úszóknak is tökéletes. Mutatja még a hívásokat vagy egyéb értesítéseket, így anélkül is ad információkat, hogy elő kellene venned a mobilod, és össze kellene szinkronizálnod.

Álomszép kiegészítőket lehet kapni hozzá, és könnyű áttenni egyik keretből a másikba. Persze ugyanúgy elérhetőek a szilikonos, klasszikus, sportos pántok is hozzá.

Fitbit Flex2

Mentés

Mentés

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Divat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Kipróbáltam: Leah Sarago – Ballet Body edzés

A balettre a mozdulatok alapjai emlékeztetnek, de ezen kívül semmi táncos nincs benne. Min…