Egyszerűségre vágytam. Natúr színeket akartam, és olyan sminket, ami nyitja, nagyítja a szememet. Az egész szemfestéshez alig kell valami, és ráadásul gyorsan meg is van.

 

tágabbra nyílt szemek natúr szemfestés

 

Az első lépés a szemceruza. Vagy igazából mondhatnám, hogy az első három lépés a szemceruza (L’Oréal 102 Pure espresso), mert három rövid vonalat kell vele húzni. Így:

Alul kifejezetten a szem közepéből indulj, és húzd el jobbra és balra, de ne menj el a pillák széléig! Alul legyen egy kicsit rövidebb, és ne igazán kanyarodjon felfelé.
A szemránc fölötti vonalat nyitott szemmel húzd oda, ahol már látszik. Amikor fotóztam, pont a szemembe sütött a nap, és hunyorogtam, így úgy tűnik, mintha feljebb lenne, de később külön erőfeszítést tettem azért, hogy ne hunyorogjak. Itt még nem azt látod, hanem amikor eldolgoztam egy picit a szemceruzát:

Az ívek középen legyenek a legerősebbek és onnan fokozatosan halványodjanak. Jöhet a világos szemfesték. Matt, elefántcsontszínt vittem fel a sötét ívek kivételével a teljes szemhéjra. A barna ceruzára pedig matt, bézses árnyalatot. Mindkettő a Sleek Monaco palettámból volt.

Ezután már csak a szempilla göndörítés és a szempillaspirál volt hátra (Solone Flight of Fancy). A szemöldököm szintén Solone: 24 órás tökéletes szemöldökceruza.

Íme a kész szemfestés:

tágabbra nyílt szemek natúr szemfestés

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Sminkjeink lépésről lépésre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Vörös rúzs és strobing – Lépésről lépésre

Könnyed, nőies, nyáron is elegáns. Ha vörös rúzs, akkor a bőröm legyen egyöntetű és a fény…