Még mindig nem vagyok otthon, de azért valami különlegesre vágytam. Ahogy körülnéztem azok között a cuccok között, amiket bedobáltam a neszesszerembe, azonnal tudtam, hogy az IsaDora Lip Desire 70-es Baroque Red rúzst akarom a középpontba állítani. Valami meseszép, hűvös tónusú vörös, amire én még egy kis fényt is akartam tenni.

Ha vörös rúzs, akkor a bőröm legyen egyöntetű és a fényes. a szememre csak fél tusvonalat képzeltem el, nagyon vékonyan, és a szempillaspirállal is csak a felső pillákat festettem át. Könnyed, nőies, nyáron is elegáns.

vörös rúzs és strobing

A sminkelést most igazából már a bőrápolásnál elkezdtem, mert igazi hidratálás bombát tettem fel, hogy a bőröm feltöltődhessen, és az “alapozás” emiatt a lehető legüdébb hatású lehessen.

Ezt követte a BB krém (Misa Cho Bo Yang)

Misa Cho Bo Yang BB krém

Nagyon üde, enyhén ragyogó fedést ad. A szemem alatt a Solone kétvégű korrektorral fedtem el a karikáimat.Az elég tág pórusaimmal is egészen jól bánik. Púdert egyáltalán nem akartam használni, fényt viszont annál inkább. Az IsaDora Strobing palettám legvilágosabb highlight árnyalatából tettem a belső szemzugomba, a szemöldököm csúcsa alá, és fölé az arccsont tetejére, az ajkaim felső vonalára. Az IsaDora bronzosító palettám matt bronzerével pedig árnyékoltam az arccsont alatt, a szemránc vonalában, az arc körvonalán, és a tokámnál. A szemöldökömet a Solone Grey szemöldökceruzámmal rajzoltam át.

árnyékolás és strobing

A felezett tusvonalat az írisz szélétől húztam meg. Éppen csak egy kicsit, vékonyan, oldalt vékony farkincával. Egyáltalán nem akartam sem vastagabbra, sem feketébbre, sem élesebbre, hanem ilyen visszafogottra. A fenti videóban láthatod, hogy ha kicsit vastagabbra veszed, (mert a másik oldalt kicsit erősebbre csináltam), az milyen lesz, de nekem így vékonyabban tetszett jobban.

A pirosítóm a Solone Flight of Fancy Arcpír duóm volt 2-es, Playful Orange színben. Habár van saját, finoman rózsaszín highlightere a dobozban, én a Strobing palettám fényét használtam itt is a pirosíts felső és belső oldalán:

felezett tusvonal és strobing

Szempillaspirált csak a felső pillákra vittem fel: IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume. És rátértem az ajkakra. Nekem nincsenek szépen definiált ajkaim. Hangsúlyos rúzshoz szinte mindig használok szájkontúr ceruzát, de az most nem volt nálam. Ahogy ajakecset sem. De sebaj, erre is van megoldás, akkor is megkapom, amit akarok.:)

Nálam volt az Estée Lauder fehér szemceruzám, és ezzel a fehérrel körberajzoltam az ajkaim vonalát. Ezután a rúzst egy szemöldökecsettel vittem fel. Ahogy megvolt az első réteg, jött a papírzsepi, felitattam a felesleget, és jött az újabb réteg rúzs.

 

IsaDora Lip Desire 70 Baroque Red

A szájfényt (Missha Glam Art) csak az ajkak közepére vittem fel, nem mindenhová. Kicsit világosabb, inkább hússzín, emiatt teltebbnek tűnnek tőle az ajkaim. Ez a kombináció egyébként nagyon tartósnak bizonyult, a fehér ceruza megakadályozta, hogy a rúzs vagy a szájfény elinduljon a szám körüli kis barázdákban.

vörös rúzs és strobing

Tuningolt kép:

vörös rúzs és strobing

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Sminkjeink lépésről lépésre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Tágabbra nyílt szemek natúr színekkel

Egyszerűségre vágytam. Natúr színeket akartam, és olyan sminket, ami nyitja, nagyítja a sz…