Alig egy hónap alatt a Lazy Dancer Tips lett a kedvencem, ha edzésről van szó. Kifejezetten függővé váltam.

Mégis mi annyira jó a Lazy Dancer Tips-ben?

Nagyon barátságos, vidám és örömteli.

Alessia természete olyan, amitől azonnal energikusnak és mosolygósnak érzem magam, ahogy ránézek. Két cicája is van, akik gyakran szerepelnek a videókon.

Let's Warm Up before class

Egy nagyon pozitív, moduláris edzésrendszert kapunk.

Úgy találtam rá Alessiára, hogy a sportolásom célját átgondolva arra jutottam, hogy mozgékonynak, elevennek akarom érezni magam. Olyan edzéseket kerestem, amik ebben támogatnak. Streching gyakorlatokat találtam először tőle, és aztán elbűvölt, amit találtam.

Alessiának vannak egész edzések videói, de van sok rövidebb videója is, amivel igény szerint formálható, személyre szabott edzést tudunk összeállítani magunknak.

Kevés eszközigény

Elég egy szék az edzésekhez. esetleg néha egy szőnyeg, és akár még egy pizsiben is edzhetek, ha ahhoz van kedvem. És ez nem von le semmit az edzés értékéből. Még irodai, 6 perces edzés is van a repertoárjában.

Egészségtámogató gyakorlatok

Nem “csak” a megszokott kalóriaégető gyakorlatokat találsz Alessiánál, de relaxáló, hátfájásra ajánlott gyakorlatokat is. Nekem például kifejezetten gyenge a bokám, de találtam nála olyan gyakorlatot, ahol ezen dolgozhatok.

Nagyon jó minőségű

Alessia videói két kamerával készülnek, nagyon jó minőségben, profin megvágva, nagyon hangulatos zenékkel körítve.

Alaposan megizzadok egy edzés alkalmával, és tőlem függ, milyen hosszúra állítom össze. Néha előveszek egy kisebb elemet, hogy aktívan lazíthassak.

Amikor Alessia gyakorlatait követem, egyszerre érzem magam szabadnak, örömtelinek, motiváltnak, Tudatosabb kapcsolatot kezdtem el kialakítani a testemmel, és ezért nagyon hálás vagyok neki.

Mentés

Lazy Dancer Tips edzések
Moduláris
Jó minőségű
Testpozitív
Összefoglaló
Amikor Alessia gyakorlatait követem, egyszerre érzem magam szabadnak, örömtelinek, motiváltnak, Tudatosabb kapcsolatot kezdtem el kialakítani a testemmel, és ezért nagyon hálás vagyok neki.
100 %
Kipróbáltad? Értékeld te is!
Felhasználói értékelések 0 Légy te az első
Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Egészség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Ütős edzés bajnokokkal – Tapout XT Muay Thai

Ütök és könyökölök és ugrok és rúgok. És közben érzem, hogy élek, és hogy többre vagyok ké…