Nem is olyan régen történt, hogy egy kihívás elé állítottam magam, hogy többet mutassak magamból, ne “csak” az arcomat, de teljes alakos képeket szeretnék készíteni, és videókat is. Haladok ezen az úton.

Az önszeretet projektem része az is, hogy oda merek állni a kamera lencséje elé, meg merek jelenni. Sőt szeretni tudom magam, úgy ahogy vagyok. Amilyen most vagyok. Ahogy az is az önszeretet projekt része, hogy megtanulom megmutatni az előnyös oldalaimat a fotókon is. (Erről jönnek majd posztok, ahogy haladok.)

Így aztán jelentkeztem a bonprix blogger programjába, és választhattam pár cuccot a kínálatukból, annak fejében, hogy összeállításokat készítek róluk. Ez motivált arra, hogy tanuljak, kísérletezzek, és fotókat készítsek magamról. És persze nem állok meg itt. Bőven van hová fejlődni ebben is. Ráadásul hajszínt váltok, így ezzel zárom a szőke korszakomat. 🙂

Az egyik cucc, amit választottam magamnak ez a bonprix ruha volt. Sötétkék-fehér, őszi-téli ruha, ami az anyagában is megnyilvánul. Kifejezetten klasszikus és pont ezt kerestem. Tudtam, hogy ez a fazon jól fog állni. Cipő: Reserved.

plus size teljes alakos fotó ruha bonprix ciő reserved

Az a bonrix felső, amit mellé választottam, egészen más. Vidám, lebegős, nőies. Nagyon sok bókot kaptam benne.
Az egyik dolog, amit imádok benne, hogy akkor is szalonképes a megjelenésem vele, ha nem vettem fel melltartót, ez pedig a kánikulában eszméletlen sokat számított. A lebegős rész miatt van talán, hogy szeretek mozogni benne. Kicsit mintha szárnyaim lennének.:))) Szoknya: Tatuum. Cipő: Clarks.

bonprix felső tatuum szoknya clarks cipő

A fehér és arany bonprix táskát pedig már láthattad, hiszen smink és készült hozzá. Egyszerűen tökéletes. Szandál: CCC.

Fehér és arany táska bonprix szandál ccc

 

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés a szerzőtől László Viktória
Még több bejegyzés ebben a témában Divat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Mindenféle testalkatú modellt öltöztetnek a versenyzők a Project Runway új évadában

Ha Heidi Klumon múlt volna, már sokkal korábbi évadokban is találkozhattak volna a tervező…