Neked is jár, hogy csodásan
érezhesd magad a bőrödben!

A szépséged kiemelése és a sugárzó magabiztosság elsajátítható.
A megfelelő segítséggel a smink és a belülről fakadó önbizalom fellebbenti a fátylat a az egyedi szépségedről, hogy az végre megmutathassa magát.

Telefon: +3620 2089 249

László Viktória

Sminkszakértő és lifedesigner

Az a célom, hogy egyre több nő érezze magát szépnek, szexinek és örömtelinek.
Az évek során több száz nőnek segítettem már abban, hogy kiemelhesse az egyedi szépségét, és magabiztosabban nézzen tükörbe.
A L'Oréal Paris sminkszakértőjeként és egyéni sminkoktatóként is évek óta tevékenykedem.
Önbizalom fejlesztéssel és nőiséggel kapcsolatos programjaim és tréningjeim egyéni és csoportos formában is zajlanak.

Az oldalon lévő összes fotón az én sminkemet látod.

Telefonszámom: +3620 2089 249

A szépséged belülről fakad...

DE KIFELÉ SUGÁRZIK...

A jó smink nem az elrejtőzésről szól, hanem az arcod egyedi szépségének tudatos kiemeléséről. A színek, az árnyékok, a textúrák összhangban kell, hogy legyenek veled.
Az oktatások során megtanítom meglátni a saját szépségedet, hogy kedved szerint hangsúlyozhasd, és másoknak is meg tudd mutatni. Ez pedig nem azon múlik, hogy mennyire erős a smink, hanem hogy a megfelelő színeket, formákat és technikákat használjuk.
Ezért is távoznak a vendégeim sokkal magabiztosabban az oktatások után, hiszen olyan tudást szereznek, amit magukkal vihetnek, hogy feldobják a saját és a környezetük hétköznapjait.

Az önbizalmad fejleszthető

AMIKOR JÓL ÉRZED MAGAD A BŐRÖDBEN...

A magabiztosságot, az önbizalmat lehet gyakorolni. A változtatás akkor is lehetséges, ha számtalan saját magaddal szemben felállított elvárással kezd megküzdened, és ebben a harcban gyakran állsz vesztésre.
Ebből a lehúzó spirálból ki lehet lépni, és a végeredmény, egy saját magával harmóniában lévő nő, aki jól érzi magát a testében, és képes igazán szexinek érezni magát.
Néhány gyakorlattal azonnali változásokat is létre lehet hozni, amik aztán beépülhetnek a hétköznapjaidba, és megfűszerezhetik az életed.

 • "Fantasztikusan gyönyörű - és nem utolsó sorban szuper tartós - sminket készítettél, úgy éreztem, hogy másodpercek alatt ráéreztél, hogy milyen sminkre vágyom, és mi illik hozzám. És ami nem utolsó szempont: a pozitivizmusodnak, a közvetlenségednek és a maximális odafigyelésednek köszönhetően a sminkelések során is végig nagyon jól éreztem magam,"

  . . .
  Roni
 • Végre tudom, hogy mi az, ami jól áll nekem. Boldogan sminkelek. Azóta egy csomó bókot kaptam. Vásárolni is sokkal könnyebb. Tudom, hogy mire van szükségem. Nagyon hálás vagyok neked. :)

  . . .
  Ancsa
 • “Fenekestül felfordult az életem - hála Neked - nagyon jó értelemben!!
  Szeretném még egyszer megköszönni a sok-sok jó dolgot, és azt, hogy kiszabadítottuk közösen a bennem lévő eddig jól elrejtett/elnyomott "dögös nőt".
  És a párom is csak kapkodja a fejét... :)"

  . . .
  Ági

Mi történik egy sminkoktatáson?

Amikor a smink a szépség ünnepe

A sminkoktatásokon végigvesszük a színeidet, az arcod és a bőröd sajátosságait, majd a tettek mezejére lépünk.
A "félarcos sminkelési technikát" használjuk, ami a leghatékonyabb. Az arcod egyik oldalát én sminkelem, a másik oldalát te. Így lépésről-lépésre tudod elsajátítani a megfelelő íveket, formákat, eldolgozási technikákat.
Így a smink építhetővé válik, azaz jól variálható tudást adok át Neked.

Telefonszám: +3620 2089 249

Sminkoktatás és önbizalom programok

Egyeztess velem időpontot!
Ha egyéb elképzeléseid vannak, keress bátran,
hiszen ennél még színesebb palettából választhatod ki,
mi hozhatná neked a legszebb változást,
vagy akár valaki másnak, hiszen a képzéseket
akár ajándékba is adhatod.